fbpx

Dagens ret - take away

Hver dag vil vi lave en ny ret, der kan bestilles ligesom vores normale Take Away menu.
Dagens ret bliver klargjort i en begrænset mængde, så vi anbefaler at bestille i god tid.
Dagens ret kan bestilles på tlf. 98255050
og afhentes på Gæstgivergaarden mellem kl. 17:00 – 19:00

Uge 22

Tirsdag Stegt og paneret flæsk med hjemmesyltede rødbeder, persillesovs og kartofler 95,-
Onsdag Braiseret svinenakke med svampestuvning, mixet salat og ristede kartofler 75,-
Torsdag Chili con carne med nachos, creme fraiche og ris 65,-
Fredag 7 retters fredagstapas 150,-
Lørdag Lørdagsschnitzel med brasede kartofler, ærter, wienerdreng og skysovs 95,-
Søndag Flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler, asier og sovs 85,-

Uge 23

Tirsdag

Boller i karry med ris og mixet salat

75,-
Onsdag 4 tarteletter med høns i asparges 65,-
Torsdag Pulled Pork-burger med coleslaw, BBQ-sauce og salater 75,-
Fredag 7 retters fredagstapas 150,-
Lørdag Langtidsstegt kalveculotte med ristede asparges, smørristede kartofler og tomatsalat 95,-
Søndag Gl. dags oksesteg med bønner, gulerødder, glaserede perleløg, tyttebær og hvide kartofler 95,-

Bestilling på: 98 25 50 50

Adresse

Stationsvej 9

9362 Gandrup

Kontakt

98 25 50 50

info@gaestgivergaardengandrup.dk

Telefontider

Mandag - fredag:

kl. 10 - 17