fbpx

Jonas Schou & Band på Gæstgivergaarden

Torsdag d. 6. februar 2020

I forbindelse med udgivelsen af hans andet album, giver Jonas Schou & Band eksklusiv koncert på Gæstgivergaarden, hvor vi byder på en lækker tapasanretning. Anretningen vil bestå af en god blanding af både fisk, fjerkræ, kød og dessert – noget for enhver smag!

Denne aften spiller Jonas Schou en særlig koncert for at fejre release af den nye plade. Jonas er selv født og opvokset i Gandrup, og i de skønne rammer af den store sal på Gæstgivergården Gandrup er der lagt op til en helt unik oplevelse, hvor publikum kan komme helt tæt på den nordjyske sangskriver.

Glæd jer til en aften, hvor I bliver taget med ind i Jonas Schous musikalske univers. På debutalbummet ‘Hverdagsmennesket, Sortseeren Og Drømmeren’ gav anmelderroste Jonas Schou en forsmag på sin melankolske popmusik, og førstesinglen “Vand Under Brændte Broer” fra det kommende album, der udkom den 1. november 2019, er allerede blevet mødt med stor begejstring og positive udmeldinger.

Den længe ventede opfølger til debutalbummet udkommer i slut januar 2020. Det viser en mere åbenhjertig og troværdig Jonas Schou.

Pris inkl. koncert og tapasanretning: 195,-

Der er allerede nu mulighed for at reservere pladser på 98 25 50 50
eller online her:

Jonas Schou koncertplakat

Adresse

Stationsvej 9

9362 Gandrup

Kontakt

98 25 50 50

info@gaestgivergaardengandrup.dk

Telefontider

Mandag - fredag:

kl. 10 - 17