fbpx

Mad ud af huset - 2020

Hermed følger vores forslag på mad ud af huset til jeres arrangement.

Vi tilbyder et bredt udvalg af menuer og buffeter ud af huset, og skulle I have yderligere ønsker, imødekommer vi selvfølgelig også dem.

Vores ambition er at levere kvalitetsmad lavet fra bunden, samtidig med at det også er nemt at servere for jeres gæster.

Kolde retter bliver anrettet på fade, skåle eller tallerkener og er lige til at sætte på bordet eller buffeten.
Varme retter bliver pakket i termokasser, og hele stege skal skæres ud før servering.

Der medfølger hjemmebagt brød til forretten, der evt. kan varmes 10 min. v/ 200gr. før servering.

Emballage leveres tilbage til Gæstgivergaarden i rengjort stand.

Vi tilbyder gratis levering ved over 20 couverter i op til 15 km fra Gandrup.
Leveringsgebyr på 10-20 couv.: 250,- op til 15 km fra Gandrup.

Endeligt antal på bestilte couverter meddeles senest 5 dage før arrangementet.

Skulle I have yderligere ønsker til festen i jeres rammer så kontakt os endelig.

Bestillingsforespørgsel


* Påkrævet felt
Bemærk venligst at din forespørgsmål først er godkendt, når du tilsendes bekræftelsesmail

Nytårsmenu 2020

Gæstgivergaardens nytårsmenu forberedes af vores dygtige kokke og er nem at færdiggøre hjemme i eget køkken med den medfølgende anvisning.

Snacks
Soyaristede mandler, krydret kartoffelchips og olivenmix med purløgsmayo – 30,-

Forret
Fiske-/skaldyrssuppe med soufflé af lys fisk med fennikelsalat og citronpuré
Hjemmebagt kuvertbrød og pisket smør

Hovedret
Oksemørbrad med puré, smørristede jordskokker, glaserede beder, Pommes Royal og portvinssauce

Dessert
Nyfortolket citronfromage med hvid chokolade, mandler, marengs, vaniljecreme og rød skovsyre

Natmad
Saml-selv slider med brioche bolle, pulled pork, coleslaw, syltede løg, salater og mayo – 50,-

Menuen kan bestilles ved at udfylde formularen herunder senest søndag d. 27. december.

Menuen afhentes d. 31. december fra kl. 11:00 til 13:00 på Gæstgivergaarden i Gandrup og Hos Tetzlaff, Østerbrogade 22 A, 9670 Løgstør.

Pris pr. couv – 3 retter: 300,-
Pris pr. couv – snacks + menu + natmad: 360,-

Årets børnemenu

Forret
Tunmoussé med rejer, cherrytomater og agurker
Kuvertbrød og smør

Hovedret
Lasagne med grøntsagssnacks og dip

Dessert
Chokolademousse med crumble

100,- pr. couv

Bestilling af årets nytårsmenu

Tilmeld dig fremtidige nyheder fra Gæstgivergaarden


(bestilling er gældende ved bekræftelses-email)

Julebuffét - ud af huset 2020

(min. 10 couverter)

Julebuffet nr. 1

    Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
    Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
    Grønlangkål med stegt medister, kogt hamburgerryg, brunede kartofler, rødbeder og sennep
    Ris a la mande med kirsebærsauce
    Rugbrød og smør

175,- pr. couv.

Julebuffet nr. 2

    Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
    Æg med mayo, kaviar og rejer
    Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
    Lun flæskesteg med sprøde svær og hjemmelavet rødkål
    Glaseret juleskinke
    Grønlangkål med brunede kartofler, rødbeder og sennep
    Ris a la mande med kirsebærsauce
    Rugbrød og smør

200,- pr. couv.

Julebuffet nr. 3

240,- pr. couv.

Julebuffet nr. 4 - den utraditionelle

255,- pr. couv.

Bemærk!

Alle vores julebuffétter er inkl. brød og smør.
Ved buffétter med brunede kartofler, bliver disse leveret kolde
og bør opvarmes før servering

Juletapas

Som noget nyt, lancherer Gæstgivergaarden i år vores Juletapas med 7 lækre juleinspireret tapasretter på en coronavenlig anretning.

Tapasplatterne kan bestilles helt ned til 1 couvert og kan afhentes alle ugens dage. (Skal senest bestilles dagen før afhentning)

150,- pr. couv

 

Tapasmenuerne vil variere fra uge til uge og lyder, som følger:

 

Uge 45 – Uge 48 – Uge 51:
Gravad laks med dild og rævesauce
Pil-selv-rejer med citron og dild
Varmrøget makrelfilét med tomatkompot og mayo
Røget andebryst med syltede skovbær og saltmandler
Friteret rilette af svineskank med svampemayo og syltede svampe
Paté med cornichons og ristede valnødder
Ris ala mande med syltede kirsebær og ristede mandler

 

Uge 46 – Uge 49:
Stegt sild med capersbær og estragoncreme og smørristet rugbrød
Koldrøget laks med løvstikkemayo og syltet glaskål
Håndpillede rejer i hjertesalat med citronmayo og karse
Friteret anderilette med syltet rødbede
Røget svinemørbrad med sennepsmayo og fennikelsalat
Kold ribbensteg med råsyltede rødkål
Unikas “Gammelknas” med paleobrød og abrikos

 

Uge 47 – Uge 50:
Bagt torsk med sennepsmayo og beder
Håndpillede rejer i hjertesalat med citronmayo og karse
Hjemmerøget laks med røgeostecreme og syrlige agurker
Paté med cornichons og ristede valnødder
Rosenbeckskinke med gule beder og frisée
Hjertesalat med confiteret and og syltede tyttebær
Letsyltede bær med kanelcrumble og creme fraiche

Menuer - ud af huset 2020

(min. 10 couverter)

Forretter

Frit valg: 50,-

Hovedretter

220,-

 

170,-

 

165,-

 

150,-

 

150,-

Desserter

Frit valg: 45,-

Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.

Buffet - ud af huset 2020

(min. 10 couverter)

Buffet nr. 1

  • Helstegt benskinke med sprøde svær
  • Langtidsstegt oksecuvette med timian og hvidløg
  • Sæsonens mixsalat
  • Babyspinat med perlespelt og honningbagte rodfrugter
  • Urtedressing
  • Smørristede petitkartofler og rødvinssauce

150,- pr. couv.

Buffet nr. 2

  • Tunmousse med urtemayo, rejer, citron og lakserogn

Hjemmebagt brød og smør

  • Langtidsstegt kalveculotte med timian og rosmarin
  • Fyldt svinekam med persille, løg og soltørrede tomater
  • Mixet spidskålssalat med syrlige æbler, nødder og appelsiner
  • Couscoussalat med variation af tomater og løg
  • Provencekrydrede kartoffelbåde og kalveskysauce

170,- pr. couv.

Buffet nr. 3

190,- pr. couv.

Buffet nr. 4

200,- pr. couv.

Buffet nr. 5

250,- pr. couv.

Tilvalg af desserter

Frit valg: 45,-

Brunchbuffet - ud af huset

(min. 10 couverter)

200,- pr. couv.

Tapasretter til buffet - 2020

Serveres både “I og ud af huset” min. 15 couverter

Velegnet til receptioner og frokostbufféter

Fisk

  • Carpaccio af rimmet kammusling med urteolie, ærteskud og knust peber
  • Varmrøget ørredmoussé med syrlige agurker og dild
  • Lun laksetærte med spinat og butterdej
  • Skaldyrssalat med hjertesalat og lakserogn
  • Blinis med koldrøget laksetatar og frisée
  • Bagt kuller med sennepsmayo, gule beder og havrechips

 

Kød

  • Marineret krondyr med syltede havtorn og svampe
  • Røget ”Rosenbeck”-skinke med syltede beder og Unikas ”Havgus”-ost
  • Røget okseinderlår med syltet grønt og rødvinssirup
  • Kold kalveculotte med bagte skalotteløg og peberrodscreme
  • Lunt oksespidsbryst med blomkålscreme og bagte jordskokker
  • Lun soufflé af kylling med sprød serranoskinke og grov aioli
  • Kyllingebryst med urtemayo, ananas, sprød bacon og brøndkarse

 

Grønt

  • Couscoussalat med variation af tomater og løg **
  • Svampetærte med løg og kål *
  • Jordskokkesalat med variation af jordskokker, frisée, crudité og urter **
  • Lun friteret risottokugle med syltede rødløg og brøndkarse *
  • Lun kartoffelmuffin med sprøde chips og ærteskud *
  • Ovnbagt hjertesalat med citronskal og gratineret Vesterhavsost *

 

Dessert

  • Trifli af årstidens frugt med makroner, vaniljecreme og flødeskum *
  • Brownie med blød karamel og friske bær *
  • Unikas ”Gammelknas”-ost med oliven, kompot og knækbrød *
  • Nyfortolket cheesecake med sprød crumble, revet karamelsten og skovsyre
  • Panna Cotta med syltede bær og hvid chokolade

 

* Vegetarisk
** Vegansk

Leveres på flotte fade lige til at sætte på bordet,
med tilhørende hjemmebagt brød og smør

Sammensæt selv:

5 retter: 170,-

7 retter: 210,-

9 retter: 240,-

Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.

Adresse

Stationsvej 9

9362 Gandrup

Kontakt

98 25 50 50

info@gaestgivergaardengandrup.dk

Telefontider

Mandag - fredag:

kl. 10 - 17