fbpx

Mad ud af huset - 2020

Hermed følger vores forslag på mad ud af huset til jeres arrangement.

Vi tilbyder et bredt udvalg af menuer og buffeter ud af huset, og skulle I have yderligere ønsker, imødekommer vi selvfølgelig også dem.

Vores ambition er at levere kvalitetsmad lavet fra bunden, samtidig med at det også er nemt at servere for jeres gæster.

Kolde retter bliver anrettet på fade, skåle eller tallerkener og er lige til at sætte på bordet eller buffeten.
Varme retter bliver pakket i termokasser, og hele stege skal skæres ud før servering.

Der medfølger hjemmebagt brød til forretten, der evt. kan varmes 10 min. v/ 200gr. før servering.

Emballage leveres tilbage til Gæstgivergaarden i rengjort stand.

Vi tilbyder gratis levering ved over 20 couverter i op til 15 km fra Gandrup.
Leveringsgebyr på 10-20 couv.: 250,- op til 15 km fra Gandrup.

Endeligt antal på bestilte couverter meddeles senest 5 dage før arrangementet.

Skulle I have yderligere ønsker til festen i jeres rammer så kontakt os endelig.

Menuer - ud af huset 2020

(min. 10 couverter)

Forretter

Frit valg: 50,-

Hovedretter

220,-

 

170,-

 

165,-

 

150,-

 

150,-

Desserter

Frit valg: 45,-

Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.

Buffet - ud af huset 2020

(min. 10 couverter)

Buffet nr. 1

  • Helstegt benskinke med sprøde svær
  • Langtidsstegt oksecuvette med timian og hvidløg
  • Sæsonens mixsalat
  • Babyspinat med perlespelt og honningbagte rodfrugter
  • Urtedressing
  • Smørristede petitkartofler og rødvinssauce

150,- pr. couv.

Buffet nr. 2

  • Tunmousse med urtemayo, rejer, citron og lakserog

Hjemmebagt brød og smør

  • Langtidsstegt kalveculotte med timian og rosmarin
  • Fyldt svinekam med persille, løg og soltørrede tomater
  • Mixet spidskålssalat med syrlige æbler, nødder og appelsiner
  • Couscoussalat med variation af tomater og løg
  • Provencekrydrede kartoffelbåde og kalveskysauce

170,- pr. couv.

Buffet nr. 3

190,- pr. couv.

Buffet nr. 4

200,- pr. couv.

Buffet nr. 5

250,- pr. couv.

Tilvalg af desserter

Frit valg: 45,-

Brunchbuffet - ud af huset

(min. 10 couverter)

200,- pr. couv.

Tapasretter til buffet - 2019

Serveres både “I og ud af huset” min. 15 couverter

Velegnet til receptioner og frokostbufféter

Fisk

  • Carpaccio af rimmet kammusling med urteolie, ærteskud og knust peber
  • Varmrøget ørredmoussé med syrlige agurker og dild
  • Lun laksetærte med spinat og butterdej
  • Skaldyrssalat med hjertesalat og lakserogn
  • Blinis med koldrøget laksetatar og frisée
  • Bagt kuller med sennepsmayo, gule beder og havrechips

 

Kød

  • Marineret krondyr med syltede havtorn og svampe
  • Røget ”Rosenbeck”-skinke med syltede beder og Unikas ”Havgus”-ost
  • Røget okseinderlår med syltet grønt og rødvinssirup
  • Kold kalveculotte med bagte skalotteløg og peberrodscreme
  • Lunt oksespidsbryst med blomkålscreme og bagte jordskokker
  • Lun soufflé af kylling med sprød serranoskinke og grov aioli
  • Kyllingebryst med urtemayo, ananas, sprød bacon og brøndkarse

 

Grønt

  • Couscoussalat med variation af tomater og løg **
  • Svampetærte med løg og kål *
  • Jordskokkesalat med variation af jordskokker, frisée, crudité og urter **
  • Lun friteret risottokugle med syltede rødløg og brøndkarse *
  • Lun kartoffelmuffin med sprøde chips og ærteskud *
  • Ovnbagt hjertesalat med citronskal og gratineret Vesterhavsost *

 

Dessert

  • Trifli af årstidens frugt med makroner, vaniljecreme og flødeskum *
  • Brownie med blød karamel og friske bær *
  • Unikas ”Gammelknas”-ost med oliven, kompot og knækbrød *
  • Nyfortolket cheesecake med sprød crumble, revet karamelsten og skovsyre
  • Panna Cotta med syltede bær og hvid chokolade

 

* Vegetarisk
** Vegansk

Leveres på flotte fade lige til at sætte på bordet,
med tilhørende hjemmebagt brød og smør

Sammensæt selv:

5 retter: 170,-

7 retter: 210,-

9 retter: 240,-

Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.

Adresse

Stationsvej 9

9362 Gandrup

Kontakt

98 25 50 50

info@gaestgivergaardengandrup.dk

Telefontider

Mandag - fredag:

kl. 10 - 17