fbpx

Mad ud af huset - 2021

Vores ambition er at levere kvalitetsmad lavet fra bunden, samtidig med at det også er nemt at servere for Jeres gæster.

Vi tilbyder et bredt udvalg af menuer samt buffeter ud af huset, og skulle I have yderligere ønsker, imødekommer vi selvfølgelig også dem.

Kolde retter bliver anrettet på fade, skåle eller tallerkner og er lige til at sætte på bordet eller buffeten, mens varme retter bliver pakket i termokasser, og hele stege skal skæres ud, før servering.

Der medfølger nybagt brød til forretten, der evt. kan varmes 10 min. v/ 200gr. før servering.

Endeligt antal på bestilte couverter seneste 5 dage før arrangementet.

Skulle I have yderligere ønsker til festen i Jeres rammer, så kontakt os endelig.

Menuer - ud af huset 2021

(min. 10 couverter)

Forretter

Frit valg: 50,-

Hovedretter

220,-

 

170,-

 

165,-

 

150,-

 

150,-

Desserter

Frit valg: 45,-

Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.

Buffet - ud af huset 2021

(min. 10 couverter)

Buffet nr. 1

  • Helstegt benskinke med sprøde svær
  • Langtidsstegt kalveculotte med timian og hvidløg
  • Sæsonens mixsalat
  • Perlebygsalat med tomatkompot og basilikum
  • Urtedressing med persille 
  • Smørristede kartofler og rødvinssauce

150,- pr. couv.

Buffet nr. 2

  • Varmrøget laksemoussé med syltede løg og sprøde rugbrødschips

Hjemmebagt brød og smør

  • Langtidsstegt okseculotte med rosmarin og hvidløg
  • Confiteret svinenakke med timian
  • Spidskålssalat med edamamebønner, æbler, kerner og citronvinaigrette
  • Broccolisalat med rosiner, ristede solsikkekerner og bacon
  • Provencekrydrede kartoffelbåde og okseskysauce

175,- pr. couv.

Buffet nr. 3

190,- pr. couv.

Buffet nr. 4

200,- pr. couv.

Buffet nr. 5

260,- pr. couv.

Tilvalg af desserter

Frit valg: 45,-

Brunchbuffet - ud af huset

(min. 10 couverter)

200,- pr. couv.

Tapasretter til buffet - 2021

Serveres både “I og ud af huset” min. 10 couverter

Velegnet til receptioner og frokostbufféter

Fisk

  • Skaldyrssalat med hjertesalat og lakserogn
  • Blinis med koldrøget laksetatar og frisée
  • Varmrøget makrelfilét med tomatkompot og mayo
  • Koldrøget laks med løvstikkemayo og syltet glaskål
  • Bagt mørksej med løvstikkemayo, kartoffel og fennikelsalat
  • Varmrøget laksemoussé med syltede løg og sprøde rugbrødschips
  • Carpaccio af rimmet laks med røgeost, crudité og dild
  • Stegte tigerrejer med ristede cashewnødder
  • Håndpillede rejer i hjertesalat med citronmayo og karse

 

Kød

  • Røget ”Rosenbeck”-skinke med syltede græskar og Unikas ”Havgus”-ost
  • BBQ marineret svinekam med perlebygsalat
  • Røget okseinderlår med syltet grønt og rødvinssirup
  • Kold kalveculotte med bagte skalotteløg og peberrodscreme
  • Lunt oksespidsbryst med bagte løg og skysauce
  • Kyllingesoufflé med urter, sprød skinke og aioli
  • Carpaccio af oksemørbrad med pesto og parmesan
  • Terrin af kylling med estragonmayo og syltede svampe
  • Røget andebryst med syltede skovbær og saltmandler
  • Vitello Tonnato med kalvefilét, tunsauce og friterede capers

 

Grønt

  • Lun svampequiche med kål og løg*
  • Tabouleh med bulgur, peberfrugt, lime, agurk og rødløg **
  • Lun ovnbagt spidskål med gratineret havgusost*
  • Friteret risottokugle med råsyltede rødkål *

 

Dessert

  • Trifli af årstidens frugt med makroner, vaniljecreme og flødeskum*
  • Brownie med blød karamel og friske bær*
  • Unikas ”Gammelknas”-ost med oliven, kompot og knækbrød*
  • Panna Cotta med syltede bær og hvid chokolade
  • Cheesecake med gelé, bær og skovsyre
  • Gl. dags æblekage i portionsglas med ristet crumble og flødeskum*
  • Luftigt citrondessert med hvid chokolade, mandler, marengs, vaniljecreme og rød skovsyre

** Vegansk

* Vegetarisk

Sammensæt selv:

5 retter: 170,-

7 retter: 210,-

9 retter: 240,-

Leveres på flotte fade lige til at sætte på bordet, med tilhørende hjemmebagt brød

Adresse

Stationsvej 9

9362 Gandrup

Kontakt

98 25 50 50

info@gaestgivergaardengandrup.dk

Telefontider

Mandag - fredag:

kl. 10 - 17