Forside / Mad ud af huset / Julefrokoster

Julefrokoster 2024

Alle vores julebufféter er inkl. brød og smør. Ved bufféter med brunede kartofler bliver disse leveret kolde og bør opvarmes før servering.

JULEBUFFÉT NR. 1

JULEBUFFÉT NR. 2

  • Marineret sild med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat
  • Æg med mayo, kaviar og karse
  • Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
  • Lun flæskesteg sprøde svær og rødkål
  • Grønlangkål med brunede kartofler, rødbeder og sennep
  • Glaseret juleskinke
  • Stegt medisterpølse
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Rugbrød og smør
240,- pr. kuvert (min. 10 kuverter)

TILVALG TIL JULEBUFFÉT 1 & 2

  • Kryddersild med kapersbær og rødløg – 15,-
  • Stegte sild med kapers, æble og rødløg – 15,-
  • Tarteletter med høns i asparges – 20,-
  • Lun leverpostej med ristede svampe og bacon – 20,-
  • Frikadeller med stuvet hvidkål – 20,-
  • 2 slags oste med kompot, druer og kiks – 20,-

JULEBUFFÉT NR. 3

DEN UTRADITIONELLE

  • Gravad laks med spæde salater, dild og rævesauce
  • Varmrøget kuller med syltede sennepskorn, spæde grønkål og mormordressing
  • Kyllingesalat med karry, æble, løg og jordskokker samt syltede bøgehatte
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Juleskinke med sprøde svær
  • Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin
  • Rødkålssalat med appelsin, æble og saltede mandler
  • Cremet grønkålssalat med selleri, æble, druer og ristede valnødder
  • Smørstegt julesalat med ristede hasselnødder
  • Små smørristede kartofler
  • Portvinssauce
250,- pr. kuvert (min. 10 kuverter)

JULETAPAS

  • Varmrøget kuller med syltede sennepskorn, spæde grønkål og mormordressing
  • Gravad laks med spæde salater, dild og rævesauce
  • Friteret croquette af anderilette med sennepsmayo og råsyltede rødkål
  • Kyllingesalat med karry, æble, løg og jordskokker samt syltede bøgehatte
  • Koldrøget andebryst med skovbær og julesalat
  • Røget svinemørbrad med rødvinsfumét og fennikelsalat
  • Ris ala mande-moussé med broken gel på kirsebær, hvid chokolade og ristede mandler

Der medfølger kuvertbrød og smør til tapasanretningerne

175,- pr. kuvert i portionsanrettede bakker
200,- pr. kuvert anrettet på fade