Skip to content
Søg efter:
Det sker
Selskaber
Mad ud af huset
Private Dining
Take away
Bestil online
Om os
Kontakt
Ledige stillinger
Hjem
/
Menuer ud af huset 2022
Menuer ud af huset 2022
auralaura
2022-05-04T09:10:20+01:00
Forside
/
Mad ud af huset
/ Menuer ud af huset
Menuer ud af huset 2022
(min. 10 couverter)
forretter | hovedretter | desserter
FORRETTER
Varmrøget laks med urtemayo, syltede løg og urtesalat
75,- pr. couv.
Rørt tunmoussé med urter og rejer
60,- pr. couv.
Bagt kuller med fennikelsalat og løvstikkemayo
60,- pr. couv.
Blinis med koldrøget laksetatar og frisée
70,- pr. couv.
Carpaccio af urtemarineret krondyr med ristede kerner, tyttebær og ”Havgus”-ost
60,- pr. couv.
Ballotine af kylling med serranoskinke, aioli og syltede svampe
60,- pr. couv.
2 tarteletter med høns i asparges, persille, friske asparges og tomat
50,- pr. couv.
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør
HOVEDRETTER
Krondyrfilét med grov rodfrugtekompot, årstidens grønt, Pommes Royal og vildtsauce med tyttebær
270,- pr. couv.
Duet af okse med mørbrad og sprød rillettekugle, puré, glaserede rødder, Pommes Anna og portvinssauce
245,- pr. couv.
Kalvefilét med puré, årstidens grønt, friterede jordskokker, smørristede kartofler og rødvinssauce
210,- pr. couv.
Braiseret oksespidsbryst med bagte løg, ristede svampe, tyttebær, årstidens grønt, grov kartoffelmos og skysauce
195,- pr. couv.
Gl. dags. oksesteg med glaserede perleløg, bønner, gulerødder, waldorfsalat, sødt og surt.
Hertil hvide kartofler og skysovs
195,- pr. couv.
Svinekam stegt som vildt med brunede kartofler, waldorfsalat, sødt og surt
Hertil hvide kartofler og vildtsovs
165,- pr. couv.
Flæskesteg med sprøde svær, rødkål, asier og chips
Hertil hvide og brunede kartofler samt skysovs
165,- pr. couv.
DESSERTER
Hjemmelavet islagkage med nøddebund – hertil frisk frugt og bær
Chokoladebrownie med blød karamel, bær og marengs
Italiensk Tallegio-ost med oliven, kompot og knækbrød
Panna Cotta med syltede bær og chokolade
Cheesecake med bastognebund, gelé, bær og skovsyre
Trifli af årstidens frugt med makroner, vaniljecreme og flødeskum
Valnøddetærte fra Bender med ristede valnødder og creme fraiche
Luftigt citrondessert med hvid chokolade, mandler, marengs og skovsyre
Chokolademoussé med mælkechokolade, syltede bær og bagt chokolade
Frit valg: 55,-
Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.
Close product quick view
×
Titel
Page load link
Go to Top