Nytårsmenu 2024
Bestilling af årets nytårsmenu senest fredag d. 27. december
Menuen afhentes d. 31. december mellem 11:00 og 13:00 enten ved Syrenvej 2 – Hou, Stationsvej 9 – Gandrup el. Skibsbyggerivej 12 – Aalborg
Der følger en udførlig vejledning med nytårsmenuerne samt forslag til anretning af menuen.
Nytårsmenu og Nytårstapas kan bestilles helt ned til 1 kuvert.
NYTÅRSMENU
1. servering, snacks
Tærte med modnet Rosenbeck-skinke og trøffelemulsio
Confiteret vagtellår med havgusost og karse
Grillet tun med goma og wasabipeanuts
2. servering, forret
Saltet og letrøget kuller med salater, ærtespirer, kærnemælksdressing, syltede sennepsfrø og dildolie
Bagerens hjemmebagte surdejsbrød med kærnet smør
3. servering, hovedret
Oksemørbrad med crouquette af plukket okse, gulerodscreme, selleriterrin, glaseret rødbede, smør- og timianristede kartofler og madagaskarpebersauce
4. servering, dessert
Chokolademoussé med pistacie, saltkaramel, tuille og skovbærcoulis
4 serveringer: 400,- pr. kuvert
VEGETARISK NYTÅRSMENU
1. servering, snacks
Rødbedefalafel med persillehumus.
Krydret kartoffelchips med grov sennepsmayo.
Lun minitærte med ristede kantareller.
2. servering, forret
Cremet jordskokkesuppe med bagte jordskokker, rodfrugtechips og dildolie. Bagerens hjemmebagte surdejsbrød med kærnet smør.
3. servering, hovedret
Selleriterrin med stegte kejserhatte, gulerodscreme, glaseret rødbede, smør-og timianristede kartofler og brunet smørsauce med ristede nødder.
4. servering, dessert
Chokolademoussé med pistacie, saltkaramel, tuille og skovbærcoulis
4 serveringer: 400,- pr. kuvert
NYTÅRS-VINMENU
Den lille vinmenu
(velegnet til 2 personer)
Cremant de Bourgogne, Vitteau Alberti, Frankrig (37,5cl.)
Pinot Grigio, Tunella, Friuli, Italien (37,5cl.)
Chianti Classico, Lilliano, Toscana, Italien (37,5cl.)
Recioto della Valpolicella, Ca Vendri, Veneto, Italien (50cl.)
785,-
Den store vinmenu
(Velegnet til 4-6 personer)
Cremant de Bourgogne, Vitteau Alberti, Frankrig (75 cl.)
Pinot Grigio, Tunella, Friuli, Italien (75 cl.)
La vieille Ferme Rouge, Vin de France (Magnum, 150 cl.)
Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, Veneto, Italien (75 cl.)
1095,-
Den eksklusive vinmenu
(Velegnet til 4-6 personer)
Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig (75cl.)
Gruner Veltliner, Nussberg, Weingut Wieninger, Østrig (75 cl.)
La fleur Gazin, Pomerol, Bordeaux, Frankrig (Magnum, 150 cl.)
Castelnau de t, Sauternes, Frankrig (75 cl.)
2775,-
BØRNE-NYTÅRSMENU
Forret
Tunmoussé med dressing og rejer
Bagerens hjemmebagte surdejsbrød med kærnet smør
Hovedret
Børnelasagne med grøntsnacks
Dessert
Chokolademoussé med pistacie og saltkaramel
150,- pr. kuvert
NYTÅRSTAPAS
7 retters portionsanrettet tapas
Grillet tun med goma, wasabipeanuts og karse
Saltet og letrøget kuller med salater, ærtespirer og kærnemælksdressing
Kold oksefilét med bagte rødløg og sennepsmayo
Crouquette af plukket okse med gulerodscreme
Terrin af kylling med serranoskinke og syltede bøgehatte
Røget krondyr med gule beder og vesterhavsost
Chokoladebrownie med syltede skovbær og krystaliseret chokolade
Surdejsbrød og smør
200,- pr. kuvert
NATMAD
Gourmet hotdogs i brioche brød med øl/ramsløgspølser, hoisinmayo, pak choy, peanuts, glasnudler og karse
75,-