Nytårsmenu 2024

Bestilling af årets nytårsmenu senest fredag d. 27. december

Menuen afhentes d. 31. december mellem 11:00 og 13:00 enten ved Syrenvej 2 – Hou, Stationsvej 9 – Gandrup el. Skibsbyggerivej 12 – Aalborg

Der følger en udførlig vejledning med nytårsmenuerne samt forslag til anretning af menuen.

Nytårsmenu og Nytårstapas kan bestilles helt ned til 1 kuvert.

NYTÅRSMENU

1. servering, snacks

Tærte med modnet Rosenbeck-skinke og trøffelemulsio
Confiteret vagtellår med havgusost og karse
Grillet tun med goma og wasabipeanuts

2. servering, forret

Saltet og letrøget kuller med salater, ærtespirer, kærnemælksdressing, syltede sennepsfrø og dildolie

Bagerens hjemmebagte surdejsbrød med kærnet smør

3. servering, hovedret

Oksemørbrad med crouquette af plukket okse, gulerodscreme, selleriterrin, glaseret rødbede, smør- og timianristede kartofler og madagaskarpebersauce

4. servering, dessert

Chokolademoussé med pistacie, saltkaramel, tuille og skovbærcoulis

4 serveringer: 400,- pr. kuvert

VEGETARISK NYTÅRSMENU

1. servering, snacks

Rødbedefalafel med persillehumus.
Krydret kartoffelchips med grov sennepsmayo.
Lun minitærte med ristede kantareller.

2. servering, forret

Cremet jordskokkesuppe med bagte jordskokker, rodfrugtechips og dildolie. Bagerens hjemmebagte surdejsbrød med kærnet smør.

3. servering, hovedret

Selleriterrin med stegte kejserhatte, gulerodscreme, glaseret rødbede, smør-og timianristede kartofler og brunet smørsauce med ristede nødder.

4. servering, dessert

Chokolademoussé med pistacie, saltkaramel, tuille og skovbærcoulis

4 serveringer: 400,- pr. kuvert

 

 

 

NYTÅRS-VINMENU

Den lille vinmenu
(velegnet til 2 personer)

Cremant de Bourgogne, Vitteau Alberti, Frankrig (37,5cl.)

Pinot Grigio, Tunella, Friuli, Italien (37,5cl.)

Chianti Classico, Lilliano, Toscana, Italien (37,5cl.)

Recioto della Valpolicella, Ca Vendri, Veneto, Italien (50cl.)

785,-

Den store vinmenu

(Velegnet til 4-6 personer)

Cremant de Bourgogne, Vitteau Alberti, Frankrig (75 cl.)

Pinot Grigio, Tunella, Friuli, Italien (75 cl.)

La vieille Ferme Rouge, Vin de France (Magnum, 150 cl.)

Recioto della Valpolicella, Luigi Righetti, Veneto, Italien (75 cl.)

1095,-

Den eksklusive vinmenu

(Velegnet til 4-6 personer)

Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig (75cl.)

Gruner Veltliner, Nussberg, Weingut Wieninger, Østrig (75 cl.)

La fleur Gazin, Pomerol, Bordeaux, Frankrig (Magnum, 150 cl.)

Castelnau de t, Sauternes, Frankrig (75 cl.)

2775,-

BØRNE-NYTÅRSMENU

Forret

Tunmoussé med dressing og rejer

Bagerens hjemmebagte surdejsbrød med kærnet smør

Hovedret

Børnelasagne med grøntsnacks

Dessert

Chokolademoussé med pistacie og saltkaramel

150,- pr. kuvert

NYTÅRSTAPAS

 

7 retters portionsanrettet tapas

Grillet tun med goma, wasabipeanuts og karse

Saltet og letrøget kuller med salater, ærtespirer og kærnemælksdressing

Kold oksefilét med bagte rødløg og sennepsmayo

Crouquette af plukket okse med gulerodscreme

Terrin af kylling med serranoskinke og syltede bøgehatte

Røget krondyr med gule beder og vesterhavsost

Chokoladebrownie med syltede skovbær og krystaliseret chokolade

Surdejsbrød og smør

200,- pr. kuvert

NATMAD

 

 

Gourmet hotdogs i brioche brød med øl/ramsløgspølser, hoisinmayo, pak choy, peanuts, glasnudler og karse

75,-

Bestilling af nytårsmenu

    * Påkrævet felt

    Bemærk venligst at din bestilling først er godkendt, når du tilsendes bekræftelsesmail
    (Hold evt. øje med dit spam-filter)