Nytårsmenu 2025

Bestilling af årets nytårsmenu senest lørdag d. 27. december

Menuen afhentes onsdag d. 31. december mellem kl. 11:00 og 13:00 ved:
Syrenvej 2, Hou | Stationsvej 9, Gandrup | Skibsbyggerivej 12, Aalborg

Der følger en udførlig vejledning med nytårsmenuerne samt forslag til anretning af menuen.

Nytårsmenu og Nytårstapas kan bestilles helt ned til 1 kuvert.

NYTÅRSMENU

Snacks
Kyllingesagochips med svampecreme
Blinis med koldrøget laks, røgeost og rogn
Ristede nødder med vinaigrette og timian

Forret
Bagt Vesterhavsfisk med urtesoufflé, skaldyrsbisque, surdejschips, urtesalat og urteolie
Bagerens surdejsbrød og kærnet smør

Hovedret
Oksemørbrad med rødbedepuré, stegte Karl Johan-svampe, rød radicchio, Pommes Anna, friteret grønkål og rødvinssauce

Dessert
Chokoladekage i lag med hindbærcoulis, sprød tuiles, proseccomarinerede druer og friske bær

425,- pr. kuvert

 
VEGETARISK NYTÅRSMENU

Snacks
Kartoffelchips med svampecreme
Blinis med røgeost og selleri
Ristede nødder med vinaigrette og timian

Forret
Butterdejs vol-au-vent med svampe og rødder

Hovedret
Variation af beder med rød radicchio, Pommes Anna, friteret grønkål og svampesauce

Dessert
Chokoladekage i lag med hindbærcoulis, sprød twill, proseccomarinerede druer og friske bær

425,- pr. kuvert

NATMAD

2 stk. byg-selv sliders med pulled pork, coleslaw, salat, syltede løg og barbecuesauce

75,-

BØRNE-NYTÅRSMENU

Forret
Nachos med cheddarost og guacamole

Hovedret
Byg-selv-burger med oksebøf, salat, tomat og agurk samt ovnkartofler

Dessert
Pandekage med vanilejis og chokoladesovs

175,- pr. kuvert

NYTÅRSTAPAS

 

7 retters portionsanrettet tapas

  • Blinis med koldrøget laks, røgeost og rogn
  • Tataki-tun i soya med wasabimayo, tangsalat og ristet sesam
  • Crouqette af plukket okse med grov sennep og løg samt svampecreme. 
  • Quiche med ristede svampe og kål, spæde salater og urtecreme
  • Kyllingesalat med grov sennep, stegte svampe, forårsløg, æble og sprød bacon  
  • Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce og friterede kapers
  • Mazarinkage med hindbærmoussé og hvid chokolade chokolade
    Bagerens surdejsbrød og kærnet smør

200,- pr. kuvert

 

Bestilling af nytårsmenu











    * Påkrævet felt

    Bemærk venligst at din bestilling først er godkendt, når du tilsendes bekræftelsesmail (Hold evt. øje med dit spam-filter)