Private Dining

Læn jer tilbage og nyd en dejlig aften, hvor vi sørger for lækker mad og forkælelse.

Vi klarer alle forberedelserne på forhånd, og på aftenen kommer vi hjem i jeres køkken og tilbereder en lækker menu af vores dygtige kokke. Og naturligvis tager vi os også af alt det kedelige arbejde som opvask og oprydning, så kan I læne jer tilbage og nyde den gode mad og jeres gæsters selskab.

Vores Private Dining-menuer skifter i forhold til sæson og vi har på forhånd sammensat 6 lækre sæsonmenuer, alt efter hvornår på året I ønsker et besøg af os.

I kan vælge om I ønsker 3, 4 eller 5 retter af vores aktuelle sæsonmenu.
Hertil kan også tilkøbes en tilpasset vinmenu.

Pris pr. kuvert:
(min. 10. kuverter)

3 retter

450,-

4 retter

550,-

5 retter

650,-

Maj – juni

SNACKS
Hjertesalat med laksetatar og citron
Vagtellår med revet ost
Sprød skinke med trøffelmayo

FORRET
Smørdampede hvide asparges, fjordrejer og hollandaisesauce

MELLEMRET
Tomatsalat med estragoncreme, tørret estragon, bagt tomat, estragon, løg og saltede mandler

HOVEDRET
Okseshortrib med grønne asparges, spæde gulerødder, calvadossauce skilt med grøn olie og grillet perleløg
Nye kartofler vendt i smør

DESSERT
Rabarberkompot med parfait tilsmagt med lakrids, marengs og rå lakrids

 TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Krondild, Gnalling, Høgelundgaard, Havgus) med oliven og hybenkompot
90,-

Juli – august

SNACKS
Varmrøget laksemousse med urter og rug
Sprød kartoffel med trøffel
Chips med dip

FORRET
Rejesalat med lime, koriander, hjertesalat, radiser, yuzucreme og fennikel

MELLEMRET
Rørt tatar med chips og urter

HOVEDRET
Rokkedahl kylling med forårsløg, aspargesbroccoli, ristede asparges kartofler vendt med urter
Sauce på kylling med stegte majs og løg

DESSERT
Mix af bær med sorbet, mynte, chokoladecrumble, hvid chokolade og bærpure

TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Ask, Gammel Knas, Vesterhavsost, Rød Løber) med blommekompot og knækbrød
90,-

September – oktober

SNACKS
Oliven og saltede mandler
Røget makrel med rug og mayo
Sprød kartoffelmos med kuller og purløg

FORRET
Hummerbisque med jomfruhummer og fennikel salat

MELLEMRET
Stegt spidskål med citronskal, parmesan, vagtellår og grøn olie

HOVEDRET
Spoleben med bbq, jordskokkepuré, confiterede jordskokker, airbags og grov mos med urter

DESSERT
Pære Belle Helene med pocheret pære, vaniljeis, chokoladesauce og crumble

TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Den Hvide Dame, Havgus, Krondild, Gnalling) med kokosmarinerede nødder og kiks
90,-

November – december

SNACKS
Pappadums med røget laks og citronmayo
Filodej fyldt med stegte svampe
Krebsehale salat med urter

FORRET 
Stegt torsk med blomkål og brunet smør med nødder

MELLEMRET
Carpaccio af okse med trøffelmayo, parmesan, salater og syltede svamp

HOVEDRET
Confiteret andelår med Pommes Anna, sauce Gastrique, rødbeder og selleri

DESSERT
Variation af kirsebær med creme fraiche-creme, vanilje, crumble og krystalliseret hvid chokolade

TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Gammel Knas, Høgelundgaard, Rød Løber, Vasterhavsost) med æblechutney med løg og oliven
90,- 

Private Dining-forespørgsel

    * Påkrævet felt

    Bemærk venligst at din forespørgsmål først er godkendt, når du tilsendes bekræftelsesmail