

Private Dining
Læn jer tilbage og nyd en dejlig aften, hvor vi sørger for lækker mad og forkælelse.
Vi klarer alle forberedelserne på forhånd, og på aftenen kommer vi hjem i jeres køkken og tilbereder en lækker menu af vores dygtige kokke. Og naturligvis tager vi os også af alt det kedelige arbejde som opvask og oprydning, så kan I læne jer tilbage og nyde den gode mad og jeres gæsters selskab.
Vores Private Dining-menuer skifter i forhold til sæson og vi har på forhånd sammensat 6 lækre sæsonmenuer, alt efter hvornår på året I ønsker et besøg af os.
I kan vælge om I ønsker 3, 4 eller 5 retter af vores aktuelle sæsonmenu.
Hertil kan også tilkøbes en tilpasset vinmenu.
Pris pr. couv:
(min. 10. couv.)
3 retter
450,-
4 retter
550,-
5 retter
650,-
Maj – juni
SNACKS
Hjertesalat med laksetatar og citron
Vagtellår med revet ost
Sprød skinke med trøffelmayo
FORRET
Smørdampede hvide asparges, fjordrejer og hollandaisesauce
MELLEMRET
Tomatsalat med estragoncreme, tørret estragon, bagt tomat, estragon, løg og saltede mandler
HOVEDRET
Okseshortrib med grønne asparges, spæde gulerødder, calvadossauce skilt med grøn olie og grillet perleløg
Nye kartofler vendt i smør
DESSERT
Rabarberkompot med parfait tilsmagt med lakrids, marengs og rå lakrids
TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Krondild, Gnalling, Høgelundgaard, Havgus) med oliven og hybenkompot
90,-
Juli – august
SNACKS
Varmrøget laksemousse med urter og rug
Sprød kartoffel med trøffel
Chips med dip
FORRET
Rejesalat med lime, koriander, hjertesalat, radiser, yuzucreme og fennikel
MELLEMRET
Rørt tatar med chips og urter
HOVEDRET
Rokkedahl kylling med forårsløg, aspargesbroccoli, ristede asparges kartofler vendt med urter
Sauce på kylling med stegte majs og løg
DESSERT
Mix af bær med sorbet, mynte, chokoladecrumble, hvid chokolade og bærpure
TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Ask, Gammel Knas, Vesterhavsost, Rød Løber) med blommekompot og knækbrød
90,-
September – oktober
SNACKS
Oliven og saltede mandler
Røget makrel med rug og mayo
Sprød kartoffelmos med kuller og purløg
FORRET
Hummerbisque med jomfruhummer og fennikel salat
MELLEMRET
Stegt spidskål med citronskal, parmesan, vagtellår og grøn olie
HOVEDRET
Spoleben med bbq, jordskokkepuré, confiterede jordskokker, airbags og grov mos med urter
DESSERT
Pære Belle Helene med pocheret pære, vaniljeis, chokoladesauce og crumble
TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Den Hvide Dame, Havgus, Krondild, Gnalling) med kokosmarinerede nødder og kiks
90,-
November – december
SNACKS
Pappadums med røget laks og citronmayo
Filodej fyldt med stegte svampe
Krebsehale salat med urter
FORRET
Stegt torsk med blomkål og brunet smør med nødder
MELLEMRET
Carpaccio af okse med trøffelmayo, parmesan, salater og syltede svamp
HOVEDRET
Confiteret andelår med Pommes Anna, sauce Gastrique, rødbeder og selleri
DESSERT
Variation af kirsebær med creme fraiche-creme, vanilje, crumble og krystalliseret hvid chokolade
TILVALG AF OSTE
Ostetallerken med danske oste (Gammel Knas, Høgelundgaard, Rød Løber, Vasterhavsost) med æblechutney med løg og oliven
90,-