Vildtaften

14. oktober | fra 18:00

I år afholder vi igen vildtaften med vores store traditionelle vildtbuffét fyldt med både varme og kolde vildtretter.

Vi fylder bufféten op med både forretter, hovedretter og dessert, og fylder baren op med en masse spændende vine, der passer til.

398,- pr. kuvert

Menu:

Forret:
Gravad laks med dild og sennepsdressing
Røget andebryst med syltede tyttebær og saltmandler
Carpaccio af marineret krondyr med sprød ost, syltede skovbær, spæde grønkål og jordskokkechips
Hjemmebagt brød og smør

Stuvning af kantareller og asparges
Smørsauterede palmekål, spidskål og svampe
Hjemmesyltede rødkål
Marineret rødkålssalat med appelsin og pære
Æblesalat med spæde salater, druer og ristede nødder
Syltede græskar
Selleripuré
Bagte skalotteløg med citrontimian
Rodfrugtemos
Æblekompot med timian
Bagte rodfrugter med rødløg og honning
Syltede beder
Glaserede perleløg
Waldorfsalat
Syltede skovbær
Sukkerporcherede æbler med ribsgelé
Nødderistede kartofler
Bagt kartoffelmos med løg og urter
Svampetærte med savoykål
Vildtsauce
Sauce Bigarade med appelsin

Dessert:
Bagt æblekage med crumble og kanelcreme

Bordbestilling online på:

Detaljer

Dato:
14. oktober

Tidspunkt:
Fra 18:00

Bordbestilling: