Indlæser Begivenheder

I år afholder vi igen vildtaften med vores store traditionelle vildtbuffét fyldt med både varme og kolde vildtretter.

Vi fylder bufféten op med både forretter, hovedretter og dessert, og fylder baren op med en masse spændende vine, der passer til.

Bordbestilling online på:

368,- pr. kuvert

Menu:

Carpaccio af gravad laks med sennepsdressing og dild
Tatar af krondyr med tyttebær, rodfrugtechips og svampemayo
Confiteret vagtellår med revet havgus
Røget dyrekølle med pesto og ristede kerner
Hjemmebagt brød og smør

Perlehønebryst i blanquettesauce
Fasanfrikassé med svampe, gulerødder og selleri
Vildtragout med krondyr, svampe og pølser
Krondyrfilét på ben
Rødvinsmarineret vildsvinenakke
Helstegt krondyrkølle

Grillede blommer med feta og timian
Friterede jordskokker
Sauté af spidskål, kantareller og sprødt bacon
Æblekompot med timian
Ribsgelé
Waldorfssalat
Glaserede perleløg
Svampetærte med savoykål
Salat med æbler, druer og nødder
Syltede græskar, tyttebær, bøgehatte, havtorn, skovbær og rødkål

Bagt kartoffelmos med løg og urter
Nødderistede kartofler
Vildtsauce med tyttebær

Svampesauce med cognac

Bagt æblekage med crumble og kanelparfait

Titel

Go to Top