Gæstgivergaarden gandrup

God mad –
hver dag

Vi kan rigtig godt lide at lave mad, der smager godt – og det er uanset om det er 3-retters menu, tapas eller take away. God mad er god mad, og det er dét, der er vigtigt for os ❤️

KORT OG GODT

Gæstgivergaarden ligger mellem skov og hav placeret centralt i Gandrup. Vi har fire selskabslokaler og kan huse op til 200 gæster til ét selskab.

Siden Gæstgivergaarden opstod på ny i januar 2017 har stedet gennemgået en stor forvandling; køkkenet er blevet udstyret med flere og større maskiner, og alle fire selskabslokaler har fået en kærlig hånd, så de nu fremstår nye, lyse og indbydende.

For gæsterne tilbyder vi en mindre gård at parkere i, mens der er et stort offentligt parkeringsanlæg 30 meter overfor Gæstgivergaarden.
Foruden stedets udendørsarealer med græsplæne, fodboldmål og legetårn, har Gæstgivergaardens større lokaler tilstødende aktivitetsrum med billardbord, dartskive og fodboldbord.

I Gæstgivergaardens køkken arbejdes der med råvarer af høj kvalitet, for at sikre vores gæster den bedst mulige oplevelse fra start til slut – kort og godt: vi elsker mad.

Det siger I:

  positive review  Fantastisk lækker nytårsmenu 👍🏻 Forberedelser og anvisning til servering var super! Tak for mad ....🎉🎉

  Britta Guldbæk Pedersen Avatar Britta Guldbæk Pedersen
  01/01/2021

  positive review  Fantastisk fredags tapas. Lige til at sætte på bordet. Lækkert udvalg, veltilberedt, og nok til den der er sulten😄 Kan varmt anbefales

  Lars Kjærgaard Kristophersen Avatar Lars Kjærgaard Kristophersen
  13/11/2020

  positive review  det er super lækkert mad og der er nok af den, også i dagens ret ud af huset. det er så godt. ud af 5 stjerner giver jeg 5

  Ulla Borup Avatar Ulla Borup
  01/11/2020