Om Gæstgivergaarden Gandrup

Gæstgivergaarden ligger mellem skov og hav placeret centralt i Gandrup. Stedet har fire selskabslokaler og kan huse op til 200 gæster til ét selskab.

Michael overtog Gæstgivergaarden i januar 2017, og siden da har stedet gennemgået en stor forvandling; køkkenet er blevet udstyret med flere og større maskiner, og alle fire selskabslokaler har fået en kærlig hånd, så de nu fremstår nye, lyse og indbydende.

For gæsterne tilbyder vi en mindre gård at parkere i, mens der er et stort offentligt parkeringsanlæg 30 meter overfor Gæstgivergaarden.
Foruden stedets udendørsarealer med græsplæne og fodboldmål har Gæstgivergaardens større lokaler tilstødende aktivitetsrum med billardbord, dartskive og fodboldbord.

I Gæstgivergaardens køkken arbejdes der med råvarer af høj kvalitet, for at sikre vores gæster den bedst mulige oplevelse fra start til slut.

Kroens historie

Gæstgivergaarden blev bygget i 1901 og er af mange kendt som Gandrup Kro, selvom den faktisk dengang oprindeligt hed ”Gandrup nye Gjæstgivergaard”.

Få år inden opførelsen af Gæstgivergaarden var Gandrup Station opstået overfor, og da Gæstgivergaarden blev til, var det ofte her at togrejsende gik ind og fik en mellemmad inden de skulle nå næste tog. Siden da har kroen været et samlingspunkt for byen, hvor både danseskole, dilettantforestillinger og generalforsamlinger har fundet sted.

Gæstgivergaarden har over årenes løb haft skiftende ejere. Den første kromand var Ole Jacobsen der havde stedet i otte år, og foruden ham har rækken af ejere set således ud:

  • 1901-1919: Fru Andersen (også kendt som Bjesk Mutter)
  • 1919-1929: Kirstine og Anders Pedersen
  • 1929-1947: Fru Pedersen
  • 1947-1962: Gæstgiver Olsen
  • 1962-1969: Aage Nielsen
  • 1969-1973: Magda Møller og Møller Kjær
  • 1973-2003: Christian Christiansen (Kro-Christian)
  • 2003-2009: Jesper og Mette Ørtoft
  • 2011-2017: Leif Grynnerup
  • 2017-nu: Michael Højer

 

Tag en tur igennem historien i galleriet nedenfor:

Mød teamet

I Gæstgivergaardens køkken står vi to uddannede kokke og en mesterelev med én fælles passion: mad! Vi elsker at arbejde med råvarer og nyder at eksperimentere med gastronomi ligeså meget som vi holder af det traditionelle køkken.

Vi laver alt fra brunch til tapas til julefrokost, og skulle I have særlige ønsker, opfylder vi også gerne dem.

Vi elsker at lave mad, men vi elsker også at snakke om mad, så ring gerne herned hvis I har en forespørgsel.

michael_lille

Michael Højer

Med Michaels livretter kalveonglet og foie gras, er det ikke til at overse hans interesse for det franske køkken. Han elsker at eksperimentere og udvikle traditionelle retter. Det vigtigste for Michael i køkkenet, er hans skarpe knive, der skærer ham igennem kød og grøntsager. Inden han valgte at starte som selvstændig, har han været køkkenchef i en a la carte restaurant. Han nyder at stå i køkkenet ligeså meget, som han holder af de administrative opgaver på kontoret.

anders_lille

Anders Hollen

Anders er køkkenets ordensmenneske – der er ikke den ting, som han ikke kan få til at skinne som nyt. Ligeså talentfuld er han med gastronomi, og især hans smørrebrød er i en klasse for sig! Når det handler om at lave god mad, er det vigtigste for Anders en god sovs. Men træskeen i hånden rører Anders de gyldne dråber sammen, så smagsløgene synger.

mads_lille

Mads Holm

Mads er køkkenets yngste og den største humørspreder. Han har stået i mesterlære i køkkenet siden april 2017. Han har dog mange års erfaring med at stå i køkken, og har hjulpet til i flere restauranters køkkener, inden han bestemte sig 100% for at gå køkkenvejen. Han har mange års erfaring med at lave det perfekte stjerneskud, og anretter sine kreationer med høj nøjagtighed. Med Mads i køkkenet er I sikker på højt humør og en god smagsoplevelse!