Gæstgivergaarden gandrup

God mad –
hver dag

Vi kan rigtig godt lide at lave mad, der smager godt – og det er uanset om det er 3-retters menu, tapas eller take away. God mad er god mad, og det er dét, der er vigtigt for os ❤️

KORT OG GODT

Gæstgivergaarden ligger mellem skov og hav placeret centralt i Gandrup. Vi har fire selskabslokaler og kan huse op til 200 gæster til ét selskab.

Siden Gæstgivergaarden opstod på ny i januar 2017 har stedet gennemgået en stor forvandling; køkkenet er blevet udstyret med flere og større maskiner, og alle fire selskabslokaler har fået en kærlig hånd, så de nu fremstår nye, lyse og indbydende.

For gæsterne tilbyder vi en mindre gård at parkere i, mens der er et stort offentligt parkeringsanlæg 30 meter overfor Gæstgivergaarden.
Foruden stedets udendørsarealer med græsplæne, fodboldmål og legetårn, har Gæstgivergaardens større lokaler tilstødende aktivitetsrum med billardbord, dartskive og fodboldbord.

I Gæstgivergaardens køkken arbejdes der med råvarer af høj kvalitet, for at sikre vores gæster den bedst mulige oplevelse fra start til slut – kort og godt: vi elsker mad.

Det siger I:

  positive review  ⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️til årets nytårsmenu Maden var perfekt til en aften med gode venner, og jeg som værtinde var især glad for den udførlige vejledning mht. anretning. Takket være den lykkedes det mig at få det til at se nogenlunde hæderligt ud på tallerkenen 😄

  Cathrine Bragenholt Avatar Cathrine Bragenholt
  02/01/2024

  positive review  Varm anbefaling af tapas ud af huset. Levering, anretning, smag og mængder var super godt. Og til en rigtig god pris. ⭐️

  Julie Terkelsen Avatar Julie Terkelsen
  03/06/2023

  positive review  Fantastisk mad, fantastiske mennesker og service

  Michael Johansen Basse Avatar Michael Johansen Basse
  09/05/2023