Gæstgivergaarden gandrup

God mad –
hver dag

Vi kan rigtig godt lide at lave mad, der smager godt – og det er uanset om det er 3-retters menu, tapas eller take away. God mad er god mad, og det er dét, der er vigtigt for os ❤️

KORT OG GODT

Gæstgivergaarden ligger mellem skov og hav placeret centralt i Gandrup. Vi har fire selskabslokaler og kan huse op til 200 gæster til ét selskab.

Siden Gæstgivergaarden opstod på ny i januar 2017 har stedet gennemgået en stor forvandling; køkkenet er blevet udstyret med flere og større maskiner, og alle fire selskabslokaler har fået en kærlig hånd, så de nu fremstår nye, lyse og indbydende.

For gæsterne tilbyder vi en mindre gård at parkere i, mens der er et stort offentligt parkeringsanlæg 30 meter overfor Gæstgivergaarden.
Foruden stedets udendørsarealer med græsplæne, fodboldmål og legetårn, har Gæstgivergaardens større lokaler tilstødende aktivitetsrum med billardbord, dartskive og fodboldbord.

I Gæstgivergaardens køkken arbejdes der med råvarer af høj kvalitet, for at sikre vores gæster den bedst mulige oplevelse fra start til slut – kort og godt: vi elsker mad.

Det siger I:

  positive review  Vi holdt en fantastisk barnedåb i Golfcafeen i Hals, med mad fra Gæstgivergaarden. Det var det fineste lokale, med fantastisk udsigt og smukt pyntet op af Gæstgivergaardens personale. Helt fantastisk buffet, hvor der var noget for alle. De var gode til at skifte ud og fylde op. Generelt super venligt personale og er fantastisk fest

  Mia Hansen Avatar Mia Hansen
  29/11/2021

  positive review  Vi holdt konfirmation for vores søn, den 8/8 2021 og havde valgt Gæstgivergården Gandrup, som ramme omkring festen. Alt var i den skønneste orden. Lige fra første kontakt omkring mulighed for afholdelse af festen der. Mulighed for valg af lokale og faciliteter. Menu, du kan få det lige som du ønsker. Fantastisk. På selve dagen, alt var i den bedste orden, personalet var hele tiden til stede, uden man opdagede dem. Virkelig professionelt. Maden var veltilberedt og flot anrettet (buffet). Lækkert, veltilberedt og velsmagende mad. Super dygtige kokke. Hele teamet i Gandrup gør det så dejligt, at afholde arrangement der. De varmeste anbefalinger herfra. Tak for en fantastisk dejlig dag.

  Anja Haslund Boesen Hansen Avatar Anja Haslund Boesen Hansen
  09/09/2021

  positive review  Har netop holdt konfirmation på Gæstgivergaarden Gandrup. Fantastisk lækkert mad, flot borddækning og super betjening/tjener. Alt i alt en dejlig dag og god oplevelse.

  Rikke Amstrup Avatar Rikke Amstrup
  09/09/2021