Ledige stillinger på Gæstgivergaarden

På Gæstgivergaarden er vi et stort team af kokke, tjenere, opvaskere m.m., der dagligt sørger for at give vores gæster en god oplevelse.

Nedenfor kan du se hvilke stillinger, der er aktuelle, men du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi søger løbende blandt andet tjenerafløsere til selskaber og arrangementer og medarbejdere til køkkenet.

Send gerne din ansøgning på mail: info@98255050.dk

Arbejde ved Gæstgivergaarden

Ledige stillinger

Kokkeelev

Vi søger en kokkeelev, der kan hjælpe med både opbakning og afvikling af selskaber, samt lignende opgaver. Vi tilbyder en stilling, hvor arbejdsdagene er fordelt over alle ugens dage. Dog oplever vi stor travlhed i weekenderne, og du kan forvente en vagtplan med weekendvagter, der kan tilpasses dit skema.

Du kan forvente vagter både på Gæstgivergaarden i Gandrup, Golfcaféen i Hals og på Raalingen i Hou.

Vi forventer, at du er udadvendt og smilende, da stillingen – udover køkkenarbejde – også indbefatter betjening af kunder.

Vi er et selskabssted, der primært beskæftiger os med fester/arrangementer og mad ud af huset. Vi afholder både middags- og aftenselskaber, ligesom vi tilbyder selskaber ud af huset. På Raalingen har vi desuden sæsonbestemt a la carte-servering, hvor der er rig mulighed for udvikling og læring. Fællesnævneren er fokus på kvalitet og god service.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse modtager vi meget gerne ansøgning på laura@98255050.dk

Eventuelle spørgsmål sendes samme vej.

Start: omkring 1. april

Timeansat kok

Er du uddannet kok og er på udkig efter weekendvagter?

Vi oplever stor travlhed og har især weekenderne fyldt op med selskaber, og vi har derfor brug for nogle flere dygtige hænder i køkkenet.

Vi kan tilbyde vagter hver weekend og en vagtplan, der er tilpasset dit skema.

Vi er et selskabssted, der primært beskæftiger os med fester og mad ud af huset. Det vil være en stilling, der er præget af vores kalender. Vi afholder både middags- og aftenselskaber, ligesom vi tilbyder selskaber ude af huset. Fællesnævneren er fokus på kvalitet og god service.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse modtager vi meget gerne ansøgning på laura@98255050.dk

Eventuelle spørgsmål sendes samme vej.

Alder: 18+

Start: hurtigst muligt