Ledige stillinger på Gæstgivergaarden

På Gæstgivergaarden er vi et stort team af kokke, tjenere, opvaskere m.m., der dagligt sørger for at give vores gæster en god oplevelse.

Nedenfor kan du se hvilke stillinger, der er aktuelle, men du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi søger løbende blandt andet tjenerafløsere til selskaber og arrangementer og medarbejdere til køkkenet.

Send gerne din ansøgning på mail: info@gaestgivergaardengandrup.dk

Arbejde ved Gæstgivergaarden

Ledige stillinger

Kok eller køkkenmedhjælper
Søges til Gæstgivergaarden Gandrup og Golfcaféen Hals

Vi søger en selvstændig kok eller køkkenmedhjælper, der kan hjælpe med både opbakning og afvikling af selskaber, samt lignende opgaver. Vi tilbyder en stilling, hvor arbejdsdagene er fordelt over alle ugens dage. Dog oplever vi stor travlhed i weekenderne, og du kan forvente en vagtplan med weekendvagter, der kan tilpasses dit skema.

Du kan forvente vagter både på Gæstgivergaarden i Gandrup og i vores køkken i Golfcaféen i Hals. I sommersæsonen vil størstedelen af vagterne foregå i vores café i Hals, hvor en arbejdsdag typisk byder på flere forskellige arbejdsopgaver. Som caféansvarlig vil du bl.a. stå for lette caféretter, varebestilling, barbetjening, oprydning o.lign. arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du er udadvendt og smilende, da stillingen – udover køkkenarbejde – også indbefatter betjening af kunder.

Vi er et selskabssted, der primært beskæftiger os med fester/arrangementer og mad ud af huset. Vi afholder både middags- og aftenselskaber, ligesom vi tilbyder selskaber ud af huset. Fællesnævneren er fokus på kvalitet og god service.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse modtager vi meget gerne ansøgning på laura@98255050.dk

Eventuelle spørgsmål sendes samme vej.

Opstart: 1. oktober

Fuldtidsstilling

Timeansat kok

Er du uddannet kok og er på udkig efter weekendvagter?

Vi oplever stor travlhed og har især weekenderne fyldt op med selskaber, og vi har derfor brug for nogle flere dygtige hænder i køkkenet.

Vi kan tilbyde vagter hver weekend og en vagtplan, der er tilpasset dit skema.

Vi er et selskabssted, der primært beskæftiger os med fester og mad ud af huset. Det vil være en stilling, der er præget af vores kalender. Vi afholder både middags- og aftenselskaber, ligesom vi tilbyder selskaber ude af huset. Fællesnævneren er fokus på kvalitet og god service.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse modtager vi meget gerne ansøgning på laura@98255050.dk

Eventuelle spørgsmål sendes samme vej.

Alder: 18+

Start: hurtigst muligt

Deltidstjener

Er du vores nye tjenerkollega på Gæstgivergaarden?

Vi oplever stor travlhed og har især weekenderne fyldt op med selskaber. Derfor søger vi en arbejdsom deltidstjener til vores hold af søde og sociale kollegaer.

Vi tilbyder 15 timer fordelt på ca. 2 arbejdsdage ugentligt primært aften og weekend. Periodevis kan der tilbydes flere timer.

Vi er et selskabssted, der primært beskæftiger os med fester og mad ud af huset. Vi tilbyder en stilling i en spændende og “ung” virksomhed, hvor fokus på kvalitet og service prioriteres højt.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse modtager vi meget gerne ansøgning på laura@9825050.dk

Eventuelle spørgsmål sendes samme vej.

Alder: 18+

Start: hurtigst muligt

15 timer fordelt på ca. 2 arbejdsdage

Hold dig opdateret

Følg med i de seneste nyheder
Følg med bagom scenen