BUFFÉT NR. 1
BUFFÉT NR. 2
-
Bagt kuller med tatarsauce, salater, sprød toast og friterede kapers
-
Tunmoussé med citron, rejer og rød pikant dressing
-
Tarteletter med høns i asparges, persille og tomater
Hertil hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
-
Langtidsstegt krydret kalveculotte
-
Porchetta med persille, løg og sprøde svær
-
Fyldt kalkunbryst med urter, flødeost og bacon
-
Små lune tærter med squash, svampe og kål
-
Broccolisalat med rødløg, bacon, rosiner og ristede kerner
-
Tomatsalat med mozzarella, balsamico, syltede løg og basilikum
-
Mixsalat med æbler, druer og ristede valnødder
-
Urtedressing
-
Smørristede kartofler med rosmarin
-
Flødekartofler
-
Portvinssauce
DESSERT
-
Gateau Marcel chokoladekage med bær
-
Cheesecake i portionsglas med bastognecrumble, syltede bær og skovsyre
-
Hjemmelavet vaniljeis
418,- pr. kuvert
ITALIENSK BUFFÉT
- Antipasti med parmaskinke, italienske pølser, store oliven, soltørrede tomater, pesto og grissini
- Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce, friterede kapers og salater
- Klassisk carpaccio med rucola og, bagte tomater og krydret italiensk mayo
Hertil hjemmebagt brød og smør
-
Fyldt italiensk porchetta med persille, løg og sprøde svær
- Grillet kylling på ben med romescocreme
- Krydret kalveculotte med rosmarin
-
Variation af tomater med mozzarella, rødløg, pesto og ristede kerner
-
Sprød hjertesalat med bacon, granaost, cæsardressing og croutons
- Spinatsalat med grillet peberfrugt, artiskok, græskarkerner og hytteost
- Ristede kartofler med rosmarin og havsalt
- Krydret sauce
-
Hjemmebagt brød, olivenolie og smør
DESSERT
- Klassisk Tiramisu med ladyfingers og mascarponecreme
398,- pr. kuvert
FROKOSTBUFFÉT
-
Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat
-
Æg med mayo, citron og karse
-
Tunmoussé med citron, rejer og rød pikantdressing
-
Gravad laks med rævesauce og dild
Rugbrød, surdejsbrød og smør
HOVEDRET
-
Fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Pølseplanke med 3 slags spegepølser med tilbehør
-
Frikadeller med kartoffelsalat
-
Ribbensteg med rødkål og surt
-
Svinemørbrad i svampestuvning med agurkesalatRugbrød, surdejsbrød og smør
DESSERT
- Ostebord med 4 slags oste, kompot, druer, syltede valnødder, oliven og knækbrød
358,- pr. kuvert
BRUNCHBUFFÉT
- Yoghurt med kompot og ristet granola
- Varmrøget laksemoussé med solbærsyltede fennikel
- Pålægsplanke med 2 slags pålæg og tilbehør
-
Kyllingesalat med karry, æble, løg og jordskokker samt syltede bøgehatte
-
Amerikanske pandekager med sirup
- Lun leverpostej med bacon, ristede svampe og rødbeder
- Røræg med purløg og bacon
- Krydrede brunchpølser
- Brie med stikkelsbærkompot, peberfrugt og knækbrød
- Gammelknasost med abrikoskompot og druer
- Frisk frugt og bær
- Nødde/chokoladecreme
- Croissanter
- Rundstykker, rugbrød og smør
- Æble og appelsinjuice ad libitum
- Kaffe og the ad libitum
338,- pr. kuvert
”Bender”-tærter med creme fraiche samt kaffe og the – 68,-
Mazarinkage med hindbærmoussé og chokolade samt kaffe og the – 68,-
Mimosa, asti eller cava – 45,-
TILVALG TIL BUFFÉT
Kaffe/the og kransekagetoppe samt valgfri natmad: 135,- pr. kuvert
Kaffe/the og petit fours samt valgfri natmad: 145,- pr. kuvert
Fest til fast pris inkl. velkomstdrink, fri øl, vand, husets hvid- og rødvine samt dessertvine i 7 timer.
Middagsarrangement: 260,- pr. kuvert
Fest til fast pris inkl. velkomstdrink, fri øl, vand, husets hvid- og rødvine samt dessertvine i 8 timer.
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert
NATMAD
-
Hønsekødssuppe med supperurter, mel- og kødboller. Hjemmebagt brød
-
Aspargessuppe med kødboller og aspargessnitter. Hjemmebagt brød
-
Karrysuppe med ris og hønsekød. Hjemmebagt brød
-
Hotdogs med det hele
-
Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
-
Pålægsplanker med 4 slags pålæg, paté, tilbehør, hjemmebagte boller og rugbrød
-
Biksemad med spejlæg, engelsk sauce og rødbeder. Rugbrød og smør
-
“Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Lune frikadeller med kartoffelsalat
-
Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat