Indlæser Begivenheder
Der er begyndt at komme gang i det hele igen, og i samme omgang har vi sammensat en spændende vinpakke sammen med en tilhørende fredagstapasanretning d. 11. februar. Vinpakken fås både som en stor og lille pakke med 4 udvalgte vine tilpasset til menuen så I kan holde jeres egen vinsmagning.

Fredagstapasmenu:
Dampet vesterhavsfisk med syrnet fløde og fennikelsalat
Saltet laks med røgeostecreme og dild
Stegte tigerrejer med brunet smør og ristede nødder
Carpaccio af krondyrinderlår med revet havgus og tyttebær
Rosastegt krydret kalvefilét med peberrodscreme og bagte løg
Ballotine af kylling med serranoskinke, aioli og syltede svampe
Gammelknas med abrikoskompot og knækbrød

150,- pr. kuvert

4 flasker vin á 75 cl.: 450,-
4 flasker vin á 37,5: 285,-

Bestilling på: 98 25 50 50

Vinpakkerne skal bestilles senest onsdag d. 9. januar

Titel

Go to Top