Indlæser Begivenheder

Som et tiltag I denne coronatid har vi fredag d. 28. maj sammensat en spændende vinpakke sammen med en tilhørende tapasanretning. Vinpakken fås både som en stor og lille pakke med 4 udvalgte vine tilpasset til menuen så I hver for sig kan holde jeres egen vinsmagning med vin og menubeskrivelser.

Tapasmenu:

Krebsesalat med avocado, citron og urteolie
Soufle af lys fisk med urtesmør og syltede rødløg
Spicy unghanebryst med råmarineret spids- og rødkål
Kalvefilet med grillet artiskok og sprød palmekål
Stegt svinemørbrad med jordskokkepuré og friterede jordskokker
Grillet oksesteak med løgkompot og bearnaisemayo
2 slags oste med knækbrød og kompot

Fredagstapas og vinpakker kan bestilles til afhentning på Gæstgivergaarden eller i Golfcaféen Hals på tlf: 98 25 50 50

Vinpakkerne skal bestilles senest onsdag d. 26. maj

Tapasmenu: 150,-

Lille vinpakke:
4 flasker á 37,5 cl.: 285,-

Stor vinpakke:
4 flasker á 75 cl.: 450,-

Titel

Go to Top