Indlæser Begivenheder

Som et tiltag I denne coronatid har vi fredag d. 19. februar sammensat en spændende vinpakke sammen med en tilhørende tapasanretning. Vinpakken fås både som en stor og lille pakke med 4 udvalgte vine tilpasset til menuen så I hver for sig kan holde jeres egen vinsmagning med vin og menubeskrivelser.

Tapasmenu: 

  • Snacks med sprøde chips, soyamandler og purløgsmayo
  • Stegt torsk med ristede nødder, syltede fennikel og sennepsmayo
  • Quiche med grillet laks og urtecreme
  • Carpaccio af marineret krondyr med syltede svampe og karse
  • Langtidsstegt oksefilét med peberrodscreme og bagte rødløg
  • Grillet unghanebryst med soltørrede tomater, persille og aioli
  • “Rød Sol” fra Sønderhavens Gårdmejeri med blommekompot og knækbrød

Fredagstapas og vinpakker kan bestilles til afhentning på Gæstgivergaarden eller i Golfcaféen Hals på tlf: 98 25 50 50

Vinpakkerne skal bestilles senest onsdag d. 17. februar

Tapasmenu: 150,-

Lille vinpakke:
4 flasker á 37,5 cl.: 285,-

Stor vinpakke:
4 flasker á 75 cl.: 450,-

Titel

Go to Top