Som et tiltag I denne coronatid har vi fredag d. 19. februar sammensat en spændende vinpakke sammen med en tilhørende tapasanretning. Vinpakken fås både som en stor og lille pakke med 4 udvalgte vine tilpasset til menuen så I hver for sig kan holde jeres egen vinsmagning med vin og menubeskrivelser.
Tapasmenu:
- Snacks med sprøde chips, soyamandler og purløgsmayo
- Stegt torsk med ristede nødder, syltede fennikel og sennepsmayo
- Quiche med grillet laks og urtecreme
- Carpaccio af marineret krondyr med syltede svampe og karse
- Langtidsstegt oksefilét med peberrodscreme og bagte rødløg
- Grillet unghanebryst med soltørrede tomater, persille og aioli
- “Rød Sol” fra Sønderhavens Gårdmejeri med blommekompot og knækbrød
Fredagstapas og vinpakker kan bestilles til afhentning på Gæstgivergaarden eller i Golfcaféen Hals på tlf: 98 25 50 50
Vinpakkerne skal bestilles senest onsdag d. 17. februar
Tapasmenu: 150,-
Lille vinpakke:
4 flasker á 37,5 cl.: 285,-
Stor vinpakke:
4 flasker á 75 cl.: 450,-
4 flasker á 75 cl.: 450,-