Mad ud af huset - 2019

Hos Gæstgivergaarden kredser vi ligeså meget om den mad der sendes ud af huset, som den der nydes i huset. Vi tilbyder et bredt udvalg af menuer og buffeter ud af huset, og skulle I have yderligere ønsker, imødekommer vi selvfølgelig gerne dem.

Vores ambitioner er at levere kvalitetsmad lavet fra bunden, samtidig med at det også er nemt at servere for jeres gæster. Kolde retter bliver anrettet på fade, skåle eller tallerkner og er lige til at sætte på bordet eller buffeten, mens varme retter bliver pakket i termokasser, og hele stege skal skæres ud før servering. Der medfølger brød til forretten, der bør varmes 10 min. v/ 200 gr. før servering.

Emballage leveres tilbage til Gæstgivergaarden i rengjort stand. Afhentning af ”Mad ud af huset” ved min. 10 couverter. Vi tilbyder gratis levering ved min. 20 couverter i op til 15 km fra Gandrup.

Endeligt antal couverter meddeles senest 3 dage før arrangementet.

Skulle I have yderligere ønsker til festen i jeres rammer, så kontakt os endelig.

Festmad - ud af huset 2019

(min. 10 couverter)

Forretter

Frit valg: 58,-

 

48,-

Hovedretter

228,-

 

178,-

 

168,-

 

168,-

 

148,-

 

148,-

Desserter

Frit valg: 48,-

Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.

Buffet - ud af huset 2019

(min. 10 couverter)

Buffet nr. 1

  • Tunmoussé med rejer og urtedressing

Hjemmebagt brød og smør

  • Helstegt benskinke med sprød svær
  • Salat med melon, fetaost og edamame bønner
  • Bulgursalat med spidskål, æble og tørrede tranebær
  • Urtedressing
  • Smørristede kartofler og rødvinssauce

148,- pr. couv.

Buffet nr. 2

  • Souffle af torsk med urtemayo, sesam, syltede rødløg og urter

Hjemmebagt brød og smør

  • Krydret kalveculotte med timian og rosmarin
  • BBQ-marineret svinekam
  • Tomatsalat med mozzarella, basilikum, rødløg og olivenolie
  • Coleslaw med æbler, spidskål og gulerødder
  • Tomatsalat med mozzarella, basilikum, rødløg og olivenolie
  • Coleslaw med æbler, spidskål og gulerødder
  • Krydrede kartoffelbåde og BBQ-sauce

168,- pr. couv.

Buffet nr. 3

188,- pr. couv.

Buffet nr. 4

198,- pr. couv.

Buffet nr. 5

248,- pr. couv.

Brunchbuffet

198,- pr. couv.

Julebuffet - ud af huset

(min. 10 couverter)

De traditionelle

Julebuffet nr. 1

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
  • Grønlangkål med flæsk, hamburgerryg, brunede kartofler, rødbeder og sennep
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Rugbrød og smør

170,- pr. couv.

Julebuffet nr. 2

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Æg med mayo, kaviar og rejer
  • Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
  • Lun flæskesteg sprøde svær og rødkål
  • Glaseret juleskinke
  • Grønlangkål med brunede kartofler, flæsk, rødbeder og sennep
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Rugbrød og smør

195,- pr. couv.

Julebuffet nr. 3

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Æg med mayo, kaviar og rejer
  • Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
  • Lun flæskesteg sprøde svær og rødkål
  • Tartelet med høns i asparges
  • Stegt medister med stuvet hvidkål
  • Glaseret juleskinke
  • Grønlangkål med brunede kartofler, flæsk, rødbeder og sennep
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • 2 slags oste fra Sønderhavens Gårdmejeri
  • Rugbrød, kiks og smør

235,- pr. couv.

De utraditionelle

Julebuffet nr. 4

  • Hjemmegravad laks med dild og sennepsdressing
  • Pil-selv-rejer med citron
  • Røget andebryst med syltede skovbær og spæde salater
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Oksespidsbryst med ristede svampe og okseskysovs
  • Glaseret skinke med stjerneanis
  • Rødkålssalat med æbler, appelsiner og nødder
  • Julesalat med granatæble, spæde grønkål og saltmandler
  • Små smørristede kartofler med hasselnødder
  • Flødekartofler med ristet bacon
  • Valnøddetærte med creme fraiche

220,- pr. couv.

Julebuffet nr. 5

  • Varmrøget laks med syltede løg og urtecreme
  • Røget unghanebryst med syltede skovbær og saltmandler
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Krydret kalveculotte med timian og rosmarin
  • Fyldt svinekam med persille og løg, samt sprøde svær
  • Rødvinsmarineret kalkunbryst med serranoskinke og flødeost
  • Feldsalat med æbler, druer og nødder
  • Julesalat med kandiserede nødder, æbler og appelsiner
  • Kartoffelmuffins med vesterhavsost og timian
  • Timianristede små kartofler
  • Rødvinssauce
  • 2 slags oste fra Sønderhavens Gårdmejeri.
  • Bagt æblekage med kanelcreme

255,- pr. couv.

Juleaftensmenu fra Gæstgivergaarden

Nytårsmenu 2018 - ud af huset

Vi gentager sidste års bragende succes og tilbyder en lækker 3 retters nytårsmenu til afhentning på hos os!

I år har vi udvidet vores koncept, så det også er muligt at tilkøbe snacks, natmad samt vinmenu til jeres nytårsaften!

Vores telefon er allerede nu åben for bestillinger af årets menu – 98255050

Menuen afhentes d. 31. december fra kl. 10:00 – 15:00 på Gæstgivergaarden.

Der følger en let anvisning til menuen, samt videoer til anretning.

Snacks

Røget svinemørbrad med grov mayo og kørvel, chorizopølse og oliven, samt soyamandler og sprøde svær

Forret

Moussé af hjemmerøget laks med syltede løg, urtesalat og rudbrødschips.
Hertil hjemmebagt kuvertbrød og smør

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med sprød risotto, hakkaidopuré, honningglaserede persillerøder, brøndkarse, Pommes Anna og oksesky tilsmagt med portvin

Dessert

“Cheesecake” med crumble, syltede skovbær, krystaliseret hvid chokolade og engsyre

Natmad

Pølsebord med 3 slags pålæg, paté, rugbrød og smør

Pris pr. couv./3 retters menu: 298,- 

Pris pr. couv./velkomstsnacks, 3 retters menu og natmad: 398,- 

Vinmenu A - den italienske

(egnet til 4-6 pers.)

1 fl. velkomstbobler: Prosecco Spumante
2 fl. hvidvin: Pinot Grigio
2 fl. rødvin: Valpolicella Ripasso
1 fl. dessertvin: Recioto, Righetti

6 fl.: 728,-

Vinmenu B - den franske

(egnet til 4-6 pers.)

1 fl. velkomstbobler: André Clouet Champagne
2 fl. hvidvin: Pinot Gris Reserve – Trimbach
2 fl. rødvin: Lalande de Pomerol
1 fl. dessertvin: Chateau du Mont

6 fl.: 898,-

Tapasretter til buffet - 2019

Serveres både “I og ud af huset” min. 15 couverter

Velegnet til receptioner og frokostbufféter

Fisk

  • Skaldyrssalat med hjertesalat og urter
  • Quiche med bagt laks og spinat
  • Souffle af torsk med urtemayo, chips og urtesalat
  • Carpaccio af soyamarineret tun med mango og spæde salat
  • Bagt skærising i ”Weck”-glas med syrnet fløde og urteolie
  • Blinis med røget laksetatar og syltede rødløg

 

Kød

  • Antipasti med chorizopølse, serranoskinke, soltørrede tomater, oliven og pesto
  • Røget svinemørbrad med crudité af syltede beder og rødvinssirup
  • Kold kalveculotte med bagte skalotteløg og peberrodscreme
  • Carpaccio af røget okse med syltet grønt og spæde salater

 

Grønt

  • Friteret risotto med svampe, granaost og syltet kål
  • Bruchetta med bøftomater, løg, vesterhavsost og basilikum
  • Svampequiche med forårsløg og spidskål
  • Grov kartoffelmuffin med sprøde chips og brøndkarse

 

Fjerkræ

  • Souffle af kylling med sprødt skind
  • Hjertesalat med cremet kyllingesalat, ananas og ristet bacon 
  • Grillet kyllingebryst med bagte jordskokker og grov sennepsmayo

 

Dessert

  • Mild vendsysselost med abrikoskompot og saltede nødder
  • Valnøddetærte med vaniljecremefraiche
  • Cheesecake i glas med crumble og skovbærcoulis
  • Muffin med årstidens frugter og smørcreme
  • Vanilje Panna Cotta med syltede skovbær og hvid chokolade
  • Trifli af årstidens frugt med makroner, vaniljecreme og flødeskum

Sammensæt selv:

5 retter: 178,-

7 retter: 218,-

9 retter: 248,-

Vi sammensætter altid menuer efter vores gæsters ønske, og sammensætter gerne en menu helt efter jeres smag.

Adresse

Stationsvej 9

9362 Gandrup

Kontakt

98 25 50 50

info@gaestgivergaardengandrup.dk

Telefontider

Mandag - fredag:

kl. 10 - 17