BUFFÉT NR. 1
BUFFÉT NR. 2
- Tunmoussé med citron, rejer og rød pikantdressing
- Røget svinemørbrad med tyttebær og saltede mandler
- Tarteletter med høns i asparges, persille og tomater
Hertil hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
- Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin
- BBQ marinerede spoleben
- Små butterdejstærter med ristede svampe og kål
- Mixsalat med æbler, druer og ristede valnødder
- Broccolisalat med bacon, ristede kerner, rosiner og rødløg
- Tomatsalat med mozzarella, balsamico, syltede løg og basilikum
- Rosmarinkartofler med bagte rødløg
- Rustikke pommes frites med aioli
- Krydret BBQ-sauce
- Portvinssauce
DESSERT
- Mazarinkage med hindbærmoussé og krystaliseret hvid chokolade
- Chokoladebrownie med blød karamel, bagt chokolade og vaniljeis
388,- pr. kuvert
BUFFÉT NR. 3
-
Grillet tun med sesamdressing, peanuts og agurk
-
Cajunmarinede tigerrejer med aioli, fennikel og sort sesam
-
Kyllingesalat med forårsløg, gulerødder og svampe, samt sprød serranoskinke og frisk ananas
Hertil hjemmebagt brød og smør
- Rødvinsbraiseret vildsvinenakke
- Langtidsstegt kalvefilét med rosmarin
- Rulle af kalkunbryst med pikantost, persille og bacon
- Glaserede rødder med honning og timian
- Græsk salat med salatost, oliven, agurk, rødløg og tomat
- Æblesalat med hytteost, blomkål, edamamebønner og spidskål
- Mixsalat med ærter, edamamebønner, forårsløg, sukkerærter, mormordressing og ristet sesam
- Urtedressing
- Pommes Anna
- Smørristede kartofler
- Portvinssauce
DESSERT
- Gl. dags æblekage i portionsglas med sprød crumble, makroner og flødeskum
- 3 slags oste med kompot, druer, syltede valnødder, oliven og knækbrød
418,- pr. kuvert
ITALIENSK BUFFÉT
- Antipasti med parmaskinke, italienske pølser, oliven, soltørrede tomater og pesto
- Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce, friterede kapers og salater
- Klassisk carpaccio med rucola, bagte tomater, granaost og krydret italiensk mayo
Hjemmebagt brød, olivenolie og smør
HOVEDRET
- Fyldt italiensk porchetta med hvidløg og urter
- Italienske kødboller i tomatsauce
- Krydret kalveculotte med rosmarin
- Variation af tomater med mozzarella, rødløg, pesto og ristede kerner
- Sprød hjertesalat med bacon, granaost, cæsardressing og croutons
- Spinatsalat med grillet peberfrugt, artiskok, græskarkerner og hytteost
- Ristede kartofler med rosmarin og havsalt
- Krydret sauce
- Hjemmebagt brød, olivenolie og smør
DESSERT
Klassisk Tiramisu med ladyfingers og mascarponecreme
388,- pr. kuvert
FROKOSTBUFFÉT
- Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat
- Æg med mayo, citron og karse
- Tunmoussé med citron, rejer og rød pikantdressing
- Tarteletter med høns i asparges
- Rugbrød, surdejsbrød og smør
HOVEDRET
- Fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
- Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat og ristede løg
- Pølseplanke med 2 slags spegepølser med tilbehør
- Frikadeller med kartoffelsalat
- Ribbensteg med rødkål og surt
- Svinemørbrad i svampestuvning med agurkesalat
- Rugbrød, surdejsbrød og smør
DESSERT
358,- pr. kuvert
BRUNCHBUFFÉT
Yoghurt med kompot og ristet granola
Pålægsplanke med 2 slags pålæg og tilbehør
Kyllingesalat med forårsløg, gulerødder og svampe, samt sprød serranoskinke og frisk ananas
Lun leverpostej med ristede svampe, bacon og syltede beder
Røræg med purløg og bacon
Krydrede brunchpølser
2 slags oste med kompot, peberfrugt og druer
Amerikanske pandekager med chokoladenøddecreme
Frisk frugt
Hjemmelavet marmelade
Croissanter
Morgenbrød, rugbrød og smør
Æble- og Appelsinjuice ad libitum
Ingefærshots
Kaffe og the ad libitum
338,- pr. kuvert
Tilkøb af ”Bender”-tærter med creme fraiche samt kaffe og the – 68,-
Tilkøb af mimosa med appelsinjuice og cava – 45,-TILVALG TIL BUFFÉT
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert
NATMAD
- Hønsekødssuppe med mel- og kødboller
- Aspargessuppe med kødboller
- Karrysuppe med ris og hønsekød
- Hotdogs med det hele
- Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
- Pålægsplanke med 4 slags pålæg, paté, boller og rugbrød
- Biksemad med spejlæg og rødbeder
- “Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
- Tarteletter med høns i asparges
- Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat