Igen i år afholder vi 4 store julefrokostdage på Gæstgivergaarden.
Vi disker op med stor julebuffét, natmad og livemusik og lover et brag af en aften!
Lørdag d. 27. november: De Lede Toner
Fredag d. 3. december: Pångstars (Udsolgt)
Lørdag d. 11. december: Trio Young
Julebuffét:
- Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
- Krydrede sild med kapers
- Stegte sild med æble og rødløg
- Æg med mayo, caviar og karse
- Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
- Gravad laks med rævesauce
- Tarteletter med høns i asparges
- Blodpølse med sirup og sukker
- Grønlangkål med brunede kartofler, rødbeder og sennep
- Sennepsglaseret skinke
- Lun flæskesteg med sprøde svær og hjemmelavet rødkål
- Stegt medister
- Rosastegt andebryst med råsyltede rødkål
- Frikadeller med stuvede hvidkål og kanelsukker
- Rosastegt kalveculotte med timianristede gulerødder
- Frisk rødkålssalat med appelsiner, æbler og valnødder
- Osteanretning med druer, kompot og hjemmelavet knækbrød
- Ris ala mande med kirsebærsauce
Natmad (serveres kl. 00.30): biksemad med spejlæg og rødbeder
Pris inkl. julebuffét og natmad: 398,- pr. kuvert
Pris inkl. julebuffét og natmad, samt fri fadøl, snaps, vin og sodavand indtil kl. 01.00: 688,- pr. kuvert
Bordbestilling på: 98 25 50 50