Forside / Mad ud af huset / Julefrokoster

Julefrokoster

(min. 10 couverter)

Ved bufféter med brunede kartofler bliver disse leveret kolde og bør opvarmes før servering.

JULEBUFFÉT NR. 1

JULEBUFFÉT NR. 2

  • Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
  • Æg med mayo, kaviar og karse
  • Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
  • Lun flæskesteg med sprøde svær og hjemmelavet rødkål
  • Glaseret juleskinke
  • Grønlangkål med brunede kartofler, rødbeder og sennep
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Rugbrød og smør
210,- pr. couv.

JULEBUFFÉT NR. 3

  • Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Æg med mayo, kaviar og karse
  • Smørstegt rødspættefilét med grov remoulade og citron
  • Lun ribbensteg med sprøde svær og hjemmelavet rødkål
  • Tartelet med høns i asparges
  • Stegt medister
  • Glaseret juleskinke
  • Grønlangkål med brunede kartofler, rødbeder og sennep
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • 2 slags oste fra Sønderhavens Gårdmejeri
  • Rugbrød, kiks og smør
250,- pr. couv.

JULEBUFFÉT NR. 4

 

260,- pr. couv.

JULETAPAS

  • Gravad laks med dild og rævesauce
  • Pil-selv-rejer med citron og dild
  • Varmrøget makrelfilét med tomatkompot og mayo
  • Røget andebryst med syltede skovbær og saltmandler
  • Friteret rilette af svineskank med svampemayo og syltede svampe
  • Paté med cornichons og ristede valnødder
  • Ris ala mande med syltede kirsebær og ristede mandler

Uge 47 – uge 50:

  • Stegt sild med capersbær, estragoncreme og smørristet rugbrød
  • Koldrøget laks med løvstikkemayo og syltet glaskål
  • Håndpillede rejer i hjertesalat med citronmayo og karse
  • Friteret anderilette med syltet rødbede
  • Røget svinemørbrad med sennepsmayo og fennikelsalat
  • Kold ribbensteg med råsyltede rødkål
  • Unikas ”Gammelknas” med paleobrød og abrikos

Uge 48 – uge 51:

  • Bagt torsk med sennepsmayo og beder
  • Håndpillede rejer i hjertesalat med citronmayo og karse
  • Hjemmerøget laks med røgeostecreme og syrlige agurker
  • Paté med cornichons og ristede valnødder
  • Rosenbeckskinke med gule beder og frisée
  • Hjertesalat med confiteret and og syltede tyttebær
  • Letsyltede bær med kanelcrumble og creme fraiche

175,- pr. kuvert i portionsanrettede bakker
200,- pr. kuvert anrettet på fade