Forside / Mad ud af huset / Julefrokoster
Julefrokoster 2025
Alle vores julebufféter er inkl. brød og smør. Ved bufféter med brunede kartofler bliver disse leveret kolde og bør opvarmes før servering.
DEN TRADITIONELLE JULEFROKOST
TILVALG TIL JULEBUFFÉT
-
Kryddersild med kapersbær og rødløg – 15,-
- Stegte sild med kapers, æble og rødløg – 15,-
- Tarteletter med høns i asparges – 20,-
-
Lun leverpostej med ristede svampe og bacon – 20,-
-
Lun flæskesteg sprøde svær og rødkål – 20,-
- Frikadeller med stuvet hvidkål – 20,-
-
3 slags oste med kompot, druer og kiks – 30,-
DEN UTRADITIONELLE JULEFROKOST
-
Gravad laks med salater, rævesauce og sprød rugbrød
-
Varmrøget kuller med syltede sennepskorn, spæde grønkål og mormordressing
-
Crouqette af confiteret and med råsyltede rødkål
-
Hjemmebagt brød og smør
-
Juleskinke med sprøde svær
-
Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin og timian
-
Smørstegt julesalat med ristede hasselnødder
-
Rødkålssalat med granatæble, appelsin og ristede mandler
-
Cremet grønkålssalat med selleri, æble, druer og ristede valnødder
-
Små smørristede kartofler
-
Portvinssauce
240,- pr. kuvert (min. 10 kuverter)
TILVALG TIL JULEBUFFÉT
-
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce – 30,-
-
3 slags oste med kompot, druer og kiks – 30,-
JULETAPAS
-
Gravad laks med salater, rævesauce og sprød rugbrød
-
Håndpillede rejer med citronmayo og rogn
-
Røget andebryst med syltede skovbær og spæde grønkål
- Kyllingesalat med karry, æble, løg og jordskokker samt syltede bøgehatte
-
Crouqette af confiteret and med råsyltede rødkål
-
Rosenbeckskinke med gule beder og rødvinssirup
-
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce
-
Surdejsbrød og smør
175,- pr. kuvert i portionsanrettede bakker
200,- pr. kuvert anrettet på fade (min. 6 pers)