NYTÅRSMENU
Forret:
Koldrøget laksetatar med solbærsyltede fennikel, urtemayo, rugbrødchips og urter
Brød og smør
Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad med rødbedepuré og chips, glaserede gule beder, urteristede kartofler og rødvinssauce med bær
Dessert:
Panna Cotta med passionsfrugt, broken gel på mango, krystalliseret hvid chokolade og skovsyre
350,- pr. kuvert
BØRNE-NYTÅRSMENU
Forret:
Tunmoussé i weckglas med rejer, dressing og citron
Brød og smør
Hovedret:
Byg-selv kyllingeburger med burgerdressing, ketchup, salat, tomat og agurk
Dessert:
Panna Cotta med passionsfrugt, broken gel på mango, krystalliseret hvid chokolade og skovsyre
150,- pr. kuvert
snacks
Tilvalg af snacks til nytårsmenu:
Soyaristede mandler
Kalamataoliven
Urtekrydrede kartoffelchips
50,- pr. kuvert