Nytårsmenu 2023

Bestilling af årets nytårsmenu senest torsdag d. 28. december

Menuen afhentes d. 31. december mellem 11:00 og 13:00 på Gæstgivergaarden Gandrup, Stationsvej 9, 9362 Gandrup

Der medfølger vejledning til færdiggørelse og anretning af menuen.

NYTÅRSMENU

Forret:
Koldrøget laksetatar med solbærsyltede fennikel, urtemayo, rugbrødchips og urter
Brød og smør

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad med rødbedepuré og chips, glaserede gule beder, urteristede kartofler og rødvinssauce med bær

Dessert:
Panna Cotta med passionsfrugt, broken gel på mango, krystalliseret hvid chokolade og skovsyre

350,- pr. kuvert

BØRNE-NYTÅRSMENU

Forret:
Tunmoussé i weckglas med rejer, dressing og citron
Brød og smør

Hovedret:
Byg-selv kyllingeburger med burgerdressing, ketchup, salat, tomat og agurk

Dessert:
Panna Cotta med passionsfrugt, broken gel på mango, krystalliseret hvid chokolade og skovsyre

150,- pr. kuvert

snacks

Tilvalg af snacks til nytårsmenu:

Soyaristede mandler
Kalamataoliven
Urtekrydrede kartoffelchips

50,- pr. kuvert

Bestilling af nytårsmenu

    * Påkrævet felt

    Bemærk venligst at din bestilling først er godkendt, når du tilsendes bekræftelsesmail
    (Hold evt. øje med dit spam-filter)