Selskabsmenuer 2024
SELSKABSMENU NR. 1
DESSERT
Citronfromage med flødeskum, ristede mandler og bagt chokolade
288,- pr. kuvert
SELSKABSMENU NR. 2
SELSKABSMENU NR. 3
328,- pr. kuvert
SELSKABSMENU NR. 4
DESSERT
Mazarinkage med chokolade, hindbærmoussé og krystalliseret chokolade
SELSKABSMENU NR. 5
Tapastallerken:
- Koldrøget laksetatar med syltede rødløg og rugbrødscrumble
- Røget dyrekølle med syltede gule beder, ristede kerner og Vesterhavsost
-
Terrin af kylling med syltede svampe, aioli og chips af sprødt skind
Hertil hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
Helstegt oksemørbrad med sprød rillettekugle af braiseret okse, puré, årstidens grønt, Pommes Anna og sauce bearnaise
DESSERT
Gateau Marcel-chokoladekage med sorbet, blød karamel, bagt chokolade og marengs
SELSKABSMENU NR. 6
Puffede svær med urtestøv
Vaffel med trøffelemulsion og røget skinke
Saltmandler og store oliven
Champagne Pol Roger Reserve Brut
Stegte kammuslinger med asparges, ristede nødder, brunet smør og urtesalat
Hertil surdejsbrød og pisket smør
MELLEMRET
Carpaccio af vildt med rødvinsfumét, syltede svampe, Vesterhavsost og spæde salater
Hertil surdejsbrød og pisket smør
Kalvemørbrad med sellericreme, stegte svampe, grillet og karamelliseret gulerod, Pommes Royale og portvinsglace
DESSERT
Mørdejstærte med kompot af årstidens frugt og brændt marengs. Hertil sorbet og skovsyre
1148,- pr. kuvert
Fest til fast pris inkl. champagne, snacks, fri øl, vand, opgraderet tilpasset vinmenu samt spiritus i 9 timer:
1248,- pr. kuvert
TILVALG TIL SELSKABSMENUER
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert
NATMAD
- Hønsekødssuppe med mel- og kødboller
- Aspargessuppe med kødboller
- Karrysuppe med ris og hønsekød
- Hotdogs med det hele
- Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
- Pålægsplanke med 4 slags pålæg, paté, boller og rugbrød
- Biksemad med spejlæg og rødbeder
- “Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
- Tarteletter med høns i asparges
- Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat