Selskabsmenuer 2025
SELSKABSMENU NR. 1
HOVEDRET
(Serveres som social-dining ved bordene)
Svinekam stegt som vildt med brunede kartofler
Hertil waldorfsalat, sødt og surt, samt hvide kartofler og vildtsovs
DESSERT
Hjemmelavet islagkage med nøddebund, blød karamel, bær, marengs og bagt chokolade
298,- pr. kuvert
SELSKABSMENU NR. 2
HOVEDRET
(Serveres som social-dining ved bordene)
Gl. dags oksesteg med glaserede perleløg, bønner og gulerødder
Hertil waldorfsalat, sødt og surt, samt hvide kartofler og skysovs
DESSERT
Vanilje-Panna Cotta med hindbærgelé og friske bær
SELSKABSMENU NR. 3
HOVEDRET
(Serveres som social-dining ved bordene)
Teres Mayor (“skuldermørbrad”) samt sprød rilettekugle af plukket okse, puré, årstidens grønt, Pommes Anna og rødvinssauce
DESSERT
Créme Brûlée med jordbærsorbet og frysetørrede bær
328,- pr. kuvert
SELSKABSMENU NR. 4
HOVEDRET
(Vælg mellem social-dining ved bordene eller tallerkenanretning)
Langtidsstegt kalvefilét med puré, quiche med ristede svampe, årstidens grønt, Pommes Royale og rødvinssauce
DESSERT
Cheesecake med bastognebund og skovbærgelé, syltede bær og hvid chokolade
SELSKABSMENU NR. 5
Tapastallerken:
-
Letrøget kuller med syltede sennepsfrø, spæde salater med kærnemælksdressing
-
Stegte tigerrejer med cashewnødder og nøddemayo
-
Røget dyrekølle med syltede gule beder, ristede kerner og vesterhavsost
Hertil hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
(Vælg mellem social-dining ved bordene eller tallerkenanretning)
Helstegt oksemørbrad med sprød rilettekugle af plukket okse, puré, årstidens grønt, Pommes Anna og madagaskarpebersauce
DESSERT
Gateau Marcel-chokoladekage med sorbet, blød karamel, bagt chokolade og marengs
SELSKABSMENU NR. 6
Puffede svær med urtestøv
Vaffel med trøffelemulsion og røget skinke
Saltmandler og store oliven
Champagne Pol Roger Reserve Brut
Stegte kammuslinger med asparges, ristede nødder, brunet smør og urtesalat
Hertil surdejsbrød og pisket smør
MELLEMRET
Carpaccio af vildt med rødvinsfumét, syltede svampe, Vesterhavsost og spæde salater
Hertil surdejsbrød og pisket smør
Kalvemørbrad med sellericreme, stegte svampe, grillet og karamelliseret gulerod, Pommes Royale og portvinsglace
DESSERT
Mørdejstærte med kompot af årstidens frugt og brændt marengs. Hertil sorbet og skovsyre
1148,- pr. kuvert
Fest til fast pris inkl. champagne, snacks, fri øl, vand, opgraderet tilpasset vinmenu samt spiritus i 9 timer:
1248,- pr. kuvert
TILVALG TIL SELSKABSMENUER
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert
NATMAD
-
Hønsekødssuppe med supperurter, mel- og kødboller. Hjemmebagt brød
-
Aspargessuppe med kødboller og aspargessnitter. Hjemmebagt brød
-
Karrysuppe med ris og hønsekød. Hjemmebagt brød
-
Hotdogs med det hele
-
Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
-
Pålægsplanker med 4 slags pålæg, paté, tilbehør, hjemmebagte boller og rugbrød
-
Biksemad med spejlæg, engelsk sauce og rødbeder. Rugbrød og smør
-
“Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Lune frikadeller med kartoffelsalat
-
Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat